Избор на подходящ парфюм, мъже

Избор на подходящ парфюм

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Избора на подходящ парфюм не е лесна задача – много прилича на избор на подходящ костюм – да отговаря на вашите изисквания и начина ви на живот. Когато идва време за избор на аромат , трябва да сте спокойни и в кондиция.
Почти всеки парфюм за мъже е разработен на основата на мускус, сандалово дърво или цитруси , с леки нотки на подправки и загатнати флорални елементи.
Намирането на подходящата комбинация парфюм и начин на живот , подобрява вашето присъствие във всяка една обществена група и често прави по- добро впечатление дори и от необходимото ръкостискане.
За да научите повече за избора на парфюм , може да следвате нашите съвети:

Спортен тип

това .че водите активен спортен начин на живот , не значи ,че трябва да ви свързват с аромата на съблекални и спортни уреди.
ако знаете как да изберете правилния парфюм , който ще усъвършенства натуралния ви аромат и ще бъдете атрактивен за много дами не само с чудесната си физическа форма , но и с чудесна миризма.

Избор:

Versace Pour Homme: един млажежки микс от мускус и бергамонт
за мъже под 30 години , който може да се ползва по всяко едно време, дори и при усилена тренировка.
Versace Pour Homme Eau De Toilette Spray 50ml/1.7oz
Acqua Di Gio by Giorgio Armani: Топъл, средиземноморски бриз – това е най- доброто описание на аромата.Началните цитрусови нотки се преплитат с бергамонт и морски аромати. Аромат, който е предназначен за младата аудитория – за мъже до 20 години, но се употребява с удоволствие от много по – зрели джентълмени.
Acqua Di Gio Eau De Toilette Spray 50ml/1.7oz

 

Младият професионалист

Независимо, че основното в живота ви е дългия път до успешна кариера , вие трябва да се представяте всеки един момент като идеално поддържан и грижещ се за себе си мъж.
Трябва да знаете ,че избора на парфюм е от много важно значение при всяка бизнес среща.

Избор:

 

The One by Dolce & Gabbana: Силна база от кедрово дърво , класически и професионален аромат , включващ тютюн , босилек и кориандър.
Тази необичайна на първи поглед смес би била недопустима за улегналите предприемачи, но е идеална за младия , борещ се за утвърждаване професионалист.

 

The One Eau De Toilette Spray 50ml/1.7oz

 

Paul Smith Extreme Cologne: Непочтенният Paul Smith лансира свеж, лек аромат за младия мъж с начално ниво в кариерата.
Итересна комбинация от бергамонт , розмарин и hesperidia, преминаващи в индииско орехче и кардамон.
Extreme Eau De Toilette Spray 100ml/3.3oz

Човекът – мъж

Трудно е да бъдеш човек на днешно време – парфюмите, който ви предлагаме са само крайпътен камък към изграждането на истинската личност – аромати с база дървен материал и земя.
Може да се сметне, че този аромат е един вид атавизъм, когато бидейки човек за човека е означавало нещо.

 

Избор:

Yves Saint Laurent L’Homme: Цветно начало над традиционните за Ив Сен Лоран подправки и дървестни нотки. Един не точно характерен за марката мъжки аромат, но идеално съчетаващ
се с същността на човека извън времето.
L’Homme Eau De Toilette Spray 60ml/2oz

 

Gucci Pour homme: ако някога е емало сложен синтез на аромати, то това е в този парфюм – цветно начало продължаващо със подправки като бергамонт, черен пипер и тютюн и разкриващ красотата си в базата от кедър и пачули.
Това е прекалено много за един 20 годишен мъж , но е подходящо за по- зрял към 30те , който осъзнава опасността от разруха на света и увеличаващото се замърсяване и оценява веки един миг.
Gucci
Pour Homme Eau De Toilette Spray 100ml/3.4oz
The Urbanite
Водещият активен градски начин на живот мъж, трябва да е
подготвен всяка една секунда – ето защо трябва внимателно на подберете правилни парфюм, когато телефона звънне – за среща, след това за парти, дискотека.Подходящи за вас са ароматите като зелен кедър и цитруси за живот сред бетон и стомана.

Избор:

Calvin Klein Men-Euphoria: Бразилско чевено дърво, пачули и амбър – това е базата на аромата, разкриваща сърце от кедър, черен босилек и дъждовни капки .
Euphoria Men Eau De Toilette Spray 100ml/3.4oz
Hermes D’Orange Verte Cologne by Hermes: Френска класика, успяваща да се задържи върху вас през целия ден със своите зелени и цитрусови аромати.
Ако сте уморени от сложните уравнения на живота и съвременните аромати, спокойно може да се отпуснете с този парфюм за няколко часа.
D’Orange Verte Eau De Toilette Spray 100ml/3.4oz

Точно както идеалното бръснене, костюма без нито еда гънка, страхотната прическа , така и идеалния за вас парфюм е една необходимост и би трябвало да остане добре пазена
тайна – вие ще сте единствен и уникален „ВИЕ“ ще сте над всички останали и вероятно ще се почуствате по- добре в костюма си .

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s