За да се харесате на един мъж, трябва да сте съблечена 40%

Знаете, че мъжете обичат с очите. Наблюденията са показали, че ако една жена иска да привлече вниманието на мъжете, тя трябва да се облече в дрехи, които разкриват 40% от тялото и.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Основното нещо е да се изберат подходящите дрехи по такъв начин, че да не изглежда дамата твърде консервативно, или напротив, твърде вулгарно. Трябва да изберете дрехите много внимателна. При избора на костюм или рокля за празник не трябва, например, да има едновреммен оголване на краката и на деклотето например.Учените са наблюдавали в един нощен клуб как са облечени жените и какво е впечатлението от тях. Психолозите са стигнали до извода, че един от основните фактори, мъжът да заговори или да танцува с жената е как е облечена тя.

Както се оказва, тези жени, които са съблечени на 40% от тялото, привлечат вниманието на мъжете два пъти повече от тези, които са напълно скрити под дрехите. Жените , който са много съблечени не са популярни сред противоположния пол. Според мъжете, тези момичета изглеждат лесно достъпни. Техните всичко показващи рокли са първият знак, че тя е способна на предателство.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s