Corto Moltedo стил поп-лукс

Марката Corto Moltedo е създадена от италианския дизайнер Gabrielecorto Moltedo, който интерпретира понятието за лукс в производството на чанти, създаване на личен стил поп-лукс. Corto Moltedo стил е трудно да се сбъркан с някой друг: тук има ярки щампи и метални катарами, изобилиет на декоративни детайли, като нитове, катарами, кожени каишки. В допълнение, всеки модел разполага с точни детайли.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Moltedo е роден през юли 5, 1977 г. в Ню Йорк. Детството му минава в проучването на семейния бизнес, родителите му, Лора и Виторио Moltedo, са основателите на световно известната марка Bottega Veneta. Завършва в Нюйоркския университет,

 

 

специалност история на изкуството и се дипломира от Emerson College в дисциплината „връзки с обществеността“, Moltedo отваря студио в Париж и започва да реализира амбицията си да създаде луксозни чанти. През март 2004 г. той представя първата си колекция. Сега той създава четири колекции на година, и е признат новатор в областта. Една от тайните на успеха Gabrielekorto е, че работи в две модни столици: Париж е основния му център а във Флоренция – студиото на научноизследователска и развойна дейност. Corto Moltedo звучи съблазнително дори за световни звезди, включително Мадона, Dita Von Teese, Анджелика Хюстън, Линдзи Лоън, Джейд Джагър, Натали Прес, Сиена Милър и др.

//
//

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s