Какви въпроси да задаваме при първа среща?

Първа среща

Дългоочакваната първа среща често е кошмар както за мъжете, така и за жените, тъй като е много трудно да се намерят правилните теми на разговор.  Хората не са готови да отговорят на някои въпроси в началото на запознанства. За да научите нещо още на първата среща  с човека, трябва да бъдете деликатна и сдържана.

Помолете мъжа да разкаже за своите приятели. Така вие можете да узнаете много и за самия него и да си съставите подробен психологически портрет. Помолете го за неговите мечти и бъдещи планове. Разбира се, не всеки е готов толкова бързо да споделя мислите си, но ако един млад човек разказва за своите начинания, това ще бъде знак, че ви вярва.

[wpsr_socialbts]

Може да зададете въпрос относно любим мъжки спорт. Отговора също може да ви помогне да разберете неговия характен. Ако той не обича спорт, по-скоро ще е романтик, учен или философ. Не се стеснявайте да питате за неговото хоби и увлечения. Колкото по-бързо намерите сходни интереси, толкова по-бързо разговора ще стане приятен и непринуден за двама ви. Обезателно огледайте мъжа за наличие на вредни навици, които могат да се окажат неприятни за в бъдеще. Увлечението по хазартните игри трябва да бъде предупреждение за вас. Ако има вредни привички, опитайте се да разберете дали има желание да се бори с тях. Поинтересувайте се какви спиртни напитки му харесват и колко често ги консумира.Постарайте се да избягвате баналните въпроси: “Какво е времето?”, “Какво правиш?”. Такива шаблонни фрази могат да предизвикат скука и незаинтересованост у мъжа. По време на разговора обезателно покажете интерес към дискутираната тема. Задавайте уточняващи въпроси, на които събеседника ви с радост ще отговори.На първа среща може да разпитате за неговото дество. Попитайте, като бебе дали е бил спокоен или буен. Подтикнете го да ви разкаже някой приятен детски спомен. Може да научите нещо и за родителите му, което в бъдеще да ви е от полза при общуването с тях. 

Немаловажен въпрос е и работата на мъжа. Може да го питате дали е доволен от сегашната си работа и дали има планове за издигане в професията. За да не бъде много сериозен разговора, може след това да обърнете темата към плановете му за отпуска.

От значение е също какво смятате да облечете на първа среща. Можете да изберете нещо от онлайн магазина на Euro-woman

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s