Къси нокти: Да си направим френски маникюр

 

Френския маникюр представлява обработка на нокътната плочка, при която голяма част от нея се покрива със светло-розол или светло-бежов лак, а на върха – с бяла линия. Този вид маникюр добре стои на умерено дълги и къси нокти и е особено популярен сред булките.

 

Счита се, че френския маникюр е създаден в САЩ през 1976 год. от Джеф Пинк, който е собственик на компанията ORLY. Този вид маникюр бързо е станал популярен сред холивудските актриси, понеже е подходящ за всякакви поводи. А своето название маникюра получил при показването му в Париж, където е станал фаворит на моделиери, а от там и на французойките. Тогава Пинк избрал името на маникюра да е Френски маникюр.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Вие също можете да си направите френски маникюр, понеже той се води класически вид. Първоначално подгответе ноктите. Ако по тях има остатък от стар лак, премахнете го с лакочистител и ако е нужно изпилете леко с хартиена пила, за да стане нокътната плочка гладка. Ноктите не трябва да бъдат много дължи, като идеалния вариант е да не са по-дълги от 6 мм. Формата на нокътя може да бъде направена по ваш вкус – право отрязани, леко издути или със заострен връх.

Нанесете равен и тънък слой от базов лак. На края на нокътя нанесете бял лак. Бялата линия не е необходимо да бъде много широка. Ако се съмнявате от поставянето й, използвайте шаблони, които можете да откриете във всяка парфюмерия. Шаблона се залепя върху нокътя и не позволява на лака да излезе от определените граници.

Нанася се не повече от 2 слоя лак. След като изсъхне основата и белия лак, нанесете по цялата дължина на нокътя топ лак. Това е.

Ако искате да си направите френски маникюр по най-лесния начин, можете да закупите от всяка парфюмерия комплект от лакове.  Можете да замените белия лак с червен, син и т.н., в зависимост от облеклото ви.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s