Оформящо и коригиращо бельо

Оформящо и коригиращо бельо

Модата през последните години и бляскавите списания диктуват строги стандарти за красотата, отстъпването от които се води едва ли не като „престъпление“  срещу човечеството. В този случай за всеки разумен човек е ясно, че перфектна фигура не може да има никой освен  супер-моделите и дори и те не изглеждат перфектно в реалния живот – затова и се снимат под определен ъгъл, със специално подбрано облекло и разбира се има фотошоп. С увереност можем да кажем, че коригиращото бельо може да е носи почти от всички.

Нашият интернет магазин  редовно и следи отблизо тенденциите на пазара за коригиращо и оформящао бельо, за да бъде в състояние да предложи на нашите купувачи красиви, висококачествени и модерни продукти. Коригиращи продукти присъстват в колекциите на почти всички марки бельо. Производителите всеки сезон, разработят нови решения, като правят моделите по-красиви и практични. В съвременния свят, коригиращотото бельо не е само  корсети за тънка талия като едно време, а много и разнообразни продукти, умело прикриващи определени проблемни области в тялото.

Съществуват бодита и грации – плътно прикриващи и стягащи коремната и седалищна област и идеално оформящи бщста, оформящи гащи за стягане на торса и прикриващи зкръгленото дупе.

Има и специални материи с антицелулитен ефект, материи за увеличаване на кръвообръщението и разграждащи мазнините.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Закупуването на коригиращото бельо е началото на ефективната борба за идеална фигура.

Модерно коригиращото бельо за жени присъства в колекциите  бельо на известни марки като Triumph, Felina, Rosme, Alisee, Milavitsa и други. Коригиращото и моделиращо бельо не само ефективно решава проблема с перфектната фигура, но ще ви помогне да се почуствате красива.

В онлайн магазина ни ще намерите не само стандартни размери и цветове, но и бстягащо и коригиращо бельо големи размери, сутиени за голям бюсст с чашка E,F,G, изработени по перфектен начин – с дебели презрамки, широка задна част и удобни за всекидневна употреба.

Купете си от нашето съвременно бельо и бъдете неотразима!

 

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

 

Advertisements

4 thoughts on “Оформящо и коригиращо бельо

  1. Pingback: Топ 10 на модели plus size | Дамски дрехи, голям размер дамски дрехи, модни статии, козметика, парфюми

  2. Pingback: Как с помощта на дрехите да прикрием корема? Коригиращи дамски дрехи ако имате корем | Дамски дрехи, голям размер дамски дрехи, модни статии,

  3. Pingback: Как с помощта на дрехите да прикрием корема? Коригиращи дамски дрехи ако имате корем | Дамски дрехи, голям размер дамски дрехи, модни статии,

  4. Pingback: Как с помощта на дрехите да прикрием корема? Коригиращи дамски дрехи ако имате корем | Дамски дрехи, голям размер дамски дрехи, модни статии,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s