Поза “Eздач” – плюсове и минуси

 

 

Поза “Ездач” – една от най-любимите мъжки секс пози и една от най-възбуждащите за жените. С нея доволно бързо се достига до оргазъм. Цялото движение се контролира от “ездача” и мъжа просто се отпуска и се наслаждава на женското действие.

Поза “жената отгоре” има множество други имена: поза ездач, каубой и др. Такава близост представлява мъжа да е легнал/седнал на стол, а жената е върху него(обикновено с лице към мъжа) , обвила таза му с краката си. Проникването е рязко, а движенията напомнят езда на кон.

В любовната книга “Камасутра” са написани множество вариации на тази поза. Една от тях е поза, при която жената е възседнала мъжа на една страна и по този начин напълно контролира движенията на партньора си. Много жени се стараят да избегнат тази поза, опасявайки се че тя не е достатъчно сексуална за мъжа, защото при нея се виждат всички женски недостатъци – гърди, увеличен таз, широки бедра и т.н. Жената се опасява да не отблъсне партньора си и затова твърдо отказват да доставят удоволствие на себе си и партньора по този начин.

Поза ездач – тя е преди всичко свобода за жената, желаеща да пробуди своята чувственост. Това е и единствената поза, която позволява тя напълно да контролира и управлява проникването в себе си, да редува дълбоки и леки тласъци, да “дразни” партньора си, да забавя или ускорява движенията. В тази поза жената наблюдава емоциите на партньора и може да бъде дръзка или нежна с него.

Що се отнася до мъжа, на него всичко в тази поза му харесва, защото жената поема инициативата в свои ръце и за него остава единствено да се наслаждава на удоволствието. Той е със свободни ръце и може допълнително да стимулира жената, докосвайки я на чувствителните й зони. Още едно преимущество – в тази ограничена на движенията поза, на мъжа му е по-лесно да контролира и отсрочи пика на удоволствието.

Още едно преимущество на тази поза – великолепна възможност за уверената жена да демонстрира своята красота, стройна фигура или кралска осанка. Ако сте срамежлива, може първия път да възседнете своя мъж в затъмнена стая и когато се почувствате по-уверена, увеличавайте постепенно светлината.

Внимание: не се увличайте и не изваршвайте прекалено резки или груби движения. Първо, прекалено резките тласъци се изменя амплитудата на движение и може да причини сериозна травна на мъжкия полов член. Ездитната поза е относително опасна, ако я практикувате в ограничено пространство, в стая с нисък тавар или на задната седалка в автомобила.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s