Стъпка по стъпка или какво е риминг?

Риминг: актуален вид орален секс

Разбира се, не може да се нарече риминг-а сензационен или новаторски. В секса рядко се появяват “новости”. Всичко, което правим днес е принципно същото, което са правили хората в миналото. А за риминг дори древните гърци са чували и практикували…

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Разбира се, не може да се нарече анус нещо сензационно, новаторски. В секс-рядко се появяват “новост”. Всичко, което правим днес, като правило, е задълбочено изследвана и се опита, в древна Гърция. И как анус, гърци също са знаели, …

Сега, благодарение на посветения на интимноста сериал “Сексът и града”, оралния риминг секс постепенно стана отново популярен в хетеросексуалните партнюри и вече е достойна алтернатива на класическия минет.

 

Какво е риминг и как се практикува? Риминг (или аналингус) е вариант на оралния секс, при който с устни и език се стимулира областта около ануса. Естествено, не всеки е готов на подобен вид ласки. Но сме длъжни да споменем, че ануса е една от най-чувствителните и ерогенни зони в човешкото тяло. И ако аналния секс не е по вкуса на жената, то риминг-а е отличен способ за стимулиране на горещата зона без болка и неудобство.

Що се отнася за мъжа, много малко от тях си признават открито (от страх да не ги помислят за хомосексуалисти), че необичайната орална ласка, която са изпитали, те никога няма да забравят.

Подробности за това как се прави риминг и какви са неговите достойнства и недостатъци, прочетете по-долу.

Риминг: преимущества и недостъци

Като повечето любовни действия, риминг практиката си има своите преимущества и недостатъци. Преди да се решите да опитате, ще изложим тезите ЗА и ПРОТИВ риминг-а.

 

Риминг преимущество  № 1: Малко хора са опитвали тази игра. И много малко от тях са се разболяли от тази форма на забавление.

 

Риминг недостатък  № 1: Много малко от мъжете се решават да поискат такава ласка. И дори инициативата да е ваша, много малко мъже ще се отпуснат и наслаждават.

 

Риминг достойнство № 2: Практикуващия риминг използва същата текника като при минета. Не е необходимо наново да се учите. Всичко се получава от първия път. Устата, челюстта и езика не се уморяват при риминг, както при обичайните орални ласки.

 

Риминг недостатък № 2: Преодоляване на гнусливоста е по-трудно, отколкото при другите любовни игри. Всъщност, ако успеете да се преборите, то ще разберете че отвращението е неоснователно. Кожата в тази област много малко се отличава на вкус и мирис от кожата по другите части на тялото. Още повече, че на това място тя е по-еластична, нежна и чувствителна.

Риминг преимущество № 3: Отлична прелюдия преди анален секс. Добър способ за подготвяне и отпускане на ануса.

Риминг недостатък № 3: Не можеш да убедиш мъжа! За повечето мъже аналния секс с жена е обичайно и приемливо, но риминг – “това е гейско”.

Как се практикува римминг: инструкция стъпка по стъпка

  • Първо, преди да се решите на риминг, трябва да поговорите за това с партньора си. Уви, на тази тема много рядко ще имате успех в разговора. На нашия език няма подходящи думи, с които да предложите на партньора си да го погалите с език ТАМ. Болшинството от мъжете дори не признават своя анус за ерогенна зона.
  • По време на орален секс опитайте внимателно да се отклоните към тестисите и скротума. Ако мъжът не възрази, спуснете се по-надолу към перинеума. Точно там се намира мъжката G-точка. Стимулирайки я с език, можете да рискувате да отидете и по-надолу – непосредствено пред главната цел. Ако той отново не възрази, считайте че сте получили разрешение да продължите. Ако той не се отдръпне, значи вие сте получили неговото негласно съгласие.
  • За да дадете максимално удоволствие на мъжа и мощен оргазъм, опитайте се да редувате класическия минет с риминг.
  • Пробвайте други риминг вариации, които са с общото име “игра на тромбон”. При тази ласка, вашия език прониква леко в ануса на партньора ви, а ръката ви гали неговия полов член. Той ще получи страхотно удоволствие.

 

Съвети за безопасност

Между другото запомнете, че по време на риминг може да се предават полови инфекции като хепатит, ХИВ и гонорея. Разумно е (даже задължително), преди такъв вид ласка партньорите да си вземат душ, а идеално би било, ако и двамата партньора са епилирани. И нещо много важно: не бива мъжът да смесва анални и вагинални ласки, защото това можа да предизвика инфекции.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s