5 съвета как да носите златни бижута

 

Някога чудели ли сте се какви са модните правила при носене на златни бижута? Следвайте тези пет съвета, за да сте сигурни че винаги ще бъдете в крак с модата.

Накарайте всяка част от бижуто да заблести

Предполагам сте чували старата поговорка че трябва да свалите поне един от аксесоарите си преди да напусните дома.  Поддържането на семпъл външен вид е много важно за златните бижута. Ако носите няколко накита наведнъж, нито един няма да може да се открои и забележи. За да “опростите” визията си, изберете две или три бижута които обичате и премахнете всички останали. Ако носите повече от едно бижу, избягвайте многоцветните блузи или шалове. Тези дрехи разсейват вниманието и златното бижу остава незабележимо.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Опитайте нови цветови гами на златото

Когато повечето хора мислят за златно бижу, първото нещо което си представят е жълто злато. Все пак, бижутерите създават други цветове на златото от векове. Можете да откриете нови и стари бижута, направени от бяло, розово и дори от зелено злато. Някои стилове смесват различни цветове злато за по-атрактивно бижу.

Избирайки различен цвят злато е един страхотен начин да не изглеждате прекалено предсказуемо. Червеното злато е популярен избор, поради неговата топлота и излъчване.

 

Покажете се

Един от начините да направите впечатление с вашето златно бижи е да изберете “водещо” такова. Смел и обемен пръстен е едно от най-популярните “водещи” бижута, понеже могат лесно да се съчетаят с почти всички видове облекло, било то официално или ежедневно. Ретро пръстените и брошките също привличат внимание. Ако носите сложен  и преплетен синджир, съчетайте го с едноцветно поло. Друга алтернатава е, ако носите няколко златни гривни, да ги съчетаете с черна коктейлна рокля без презрамки. Само да вметна, че гривните трябва да са от един вид – всички да са твърди или всички да са тип “синджир”.

 

Съчетавайте тези метали

Вашата баба може да не се съгласи, но в наши дни смесването на различни видове метали не е моден гаф. Отминаха дните, когато се носеха САМО златни бижута. Можете да смесвате златото с бижута от сребро или платина.

Добра идея е обаче да бъдете предпазливи когато създавате такава визия. Ако носите повече от един цвят метал, нека визията да е изчистена. Като пример, можете да носите съвременен сребърен медальон със съвременен златен пръстен. Важното е бижутата да са от една ера – не смесвайте ретро обици например със съвременна златна брошка.

 

Носете това, което обичате

Най-важния съвет по отношение на бижутата е да носите това, което обичате. Модата се мени всеки ден и в някои случаи златото намира място в годишната топ листа за аксесоари. Въпреки това, независимо дали е популярно този сезон или не, златото всъщност никога не излиза от мода. Ако обичате злато – носете го!

Въпреки че златото е класика, стиловете се променят с годините. Ако се притеснявате че вашите обици тип “сълзица” или златната гривна тип “змия” са модно остаряли, опитайте се да ги подобрите с други бижута от по-нови колекции. Можете да се обърнете към специалист-златар, който най-добре знае как едно бижу може да се подобри и да изглежда чудесно, независимо от възрастта си.

Експериментирайте с визията си

В допълнение на горните съвети – не забравяйте да експериментирате с различни стилове. Отбелязвайте си комбинациите с вашето любимо бижи, за да можете да го носите многократно. И независимо с  какво ще решите да комбинирате златното бижу, вие ще се влюбите в неговата мекота и топло извъчване.

One thought on “5 съвета как да носите златни бижута

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s