Възбуждащо ли е когато видиш добре поддържан пубис? Коя е най-модерната интимна прическа през този сезон и има въобще мода в това?

Интимната прическа – това е красота! За съвременните жени отстраняването на дългите и рунтави косъмчета в интимната област е неотменна част от грижата за тялото. При гинекологичните прегледи, една жена се чувства много по-комфортно и привлекателно.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Проста или изискана, интимната прическа в домашни условия въобще не е сложна да се направи. За това е нужно първо да изберете форма на интимната прическа (можете да изрежете желаната форма върху картон и по-лесно да се ориентирате кое да махнете и кое да оставите).

Интимната прическа в домашни условия най-лесно се постига чрез машинка за бикини линия с приставка за бръснне и допълнителна приставка с възможност за регулиране дължината на постригване на косъма. Машинката за интимно подстригване може много точно да оформи желаната от вас прическа.

Естествено, необходимо ви е и огледало. Интимната прическа се прави върху предварително подрязани косъмчена с дължина 5 мм (може и с помощта на ножица). След което използвайте тъмен молив за очертаване контурите на прическата с помощта на шаблон. Излишните косъмчета можете да обръснете или да отстраните с помощта на кола маска – болезнено, но дълготрайно премахване на косъмчетата.

Интимната прическа окончателно се оформя с помощта на пинсета, след което се нанася успокояващ гел или крем. В никакъв случай не посещавайте солариум. Изчакайте няколко дни да се успокои кожата.

 

Подбор на рисунка за интимната прическа:

За да се вижда идеално рисунката е необходимо тя да съответства на особеностите на фигурата и на окосмението.

За дами с широки бедна е подходяща хоризонталната прическа – тя отвлича вниманието от бедрата и ги прави зрително по-стройни, докато вертикалната прическа ще ги направи да изглеждат по-пълни. Ако сте почитатели на “класическата” прическа, то оформете я тя да бъде широка.

Жените с тесни бедра могат да подберат рисунки с отвесни и тънки линии.

За гъсто окосмените зони са интимните прически трябва да са с остри контури и тъмни цветове, а за реднике – заоблени и в светли тонове.

Каталог на интимната прическа

Най-лесните за изпълнение интимни прически са различните форми на триъгълник. Това е и най-традиционната и популярна подстрижка, предпочитана от болшинството жени. Обяснението е че “пикантния триъгълник” следва естествената форма на интимната зона и се явява своего рода символ на женствеността. Умело поддържания класически триъгълник е много красив и съблазнителен.

Вдлъбнат триъгълник

Вдлъбнат в горната част триъгълник е особено подходящ за дами със стройна фигура. Този вид триъгълник зрително леко разширява бедрата. Естествено, този вид прическа не е подходящ за дами с коремки или широки бедра.

 

Изпъкнъл триъгълник

За жени с пищни форми, подходящ е триъгълник с изпъкнъл горен връх. Той зрително прави корема по-плосък , а бедрата – по тесни. По този начин скрива недостатъците и партньора не обръща внимание на по-заоблените форми.

Ромб

Прическа във вид на ромб има две привилегии. Едната е че подчертава линията на бедрата (увеличава ги), а другата е че отвлича вниманието от бедрата и стрелката води погледа към гърдите.

Следващите популярни подстрижки са различни дебелени на вертикалната линия. Ширината и формата трябва да бъде съобразена с особеностите на фигурата на жената и гъстотата на окосмението.

Бразилска прическа

“Бразилската прическа” представлява много тънка и дълга линия. Интимната прическа от този тип е подходяща за стройни дами с добре очертани бедра. Забележете, не е подходяща за много слаба дама, защото зрително я прави още по-слаба и нездрава.

Дебела вертикална линия

По-жироката линия е подходяща за дами с пищна форма, която зрително стеснява ханша и прави жената по-стройна.  Ако се заостри горния край на линията, тя зрително ще направи корема по-плосък.

„Тифани“

Интимната прическа “Тифани” представлява много широка и къса линия, почти оформяща квадрат. Този вид подстрижка е подходящ за широки бедра и високи жени, които искат да имат повече окосмение, но искат да носят изрязани бикини.

 

Интимни прически лесни за оформяне

„Капка“

“Капка” – една от най-лесните интимни прически. В нея няма остри линии, което е идеално при обработка с кола маска. Интимната прическа представлява извита капка заоблена в единия край и почти остра в другия. Подходяща е за по-гъсто окосмение.

„Сърце“

Интимната прическа  тип “сърце” е една от най-любимите на младите жени. Много често е искана прическа в деня на сватбата или годежа. Може да се експериментира – да се направи сърцето да е разделено на две, да има стрела и т.н. Отново подходяща за дами с по-гъсто окосмение.

 

Интимни прически ниво на трудност: 2

лале

“Лале” – хит в зимните месеци. Може да използвате безвредна боя за оцветяване и да направите цветето по-атрактивно. Размера на лалето може да варира, в зависимост от фигурата на жената – колкото по-широки бедра, толкова по-голямо лале и обратно.

„Котенце“

“Котенце” – интимната прическа от този тип е много популярна сред дами, умеещи да съблазняват мъже. Ако нямате време за оформяне с кола маска, можете даоформите ушите и главата, да очертаете очите и да ги боядисате с боя.

 

Интимни прически с ниво на трудност: 3

 

„Ин и Ян“

“Ин и Ян” – символ на равновесие. Японския символ постоянно привлича съвременните моделиери. Той винаги изглежда елегантно и хармонично. Този вид прическа представя своята притежателка с изисканост, съвременност, загадъчност и магнетичност.

„Паунова опашка“

“Паунова опашка” – тази прическа се състои с малки детайли, разположени близко едно до друго. За по-атрактивен вид, може да се използва различни цветове боя – червено, златно, зелено..

Ако изберете рисунки с плавни линии, трябва да поддържате контурната линия. Не позволявайте излишно окосмение извън бикини зоната.

Вашата фантазия е безгранична, съответно видовете прически зависят от вашето въображение. Изненадайте любимия с изписване на неговата буква или го оставете той сам да избере желаната от него форма. Не се бойте да експериментирате – все пак това са косъмчета, които неминуемо започват да растат.

 

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s