За да сте модерни този сезон – използвайте мъниста и капси по дрехите и обувките

Модно: мъниста и капси

 

Модата на рокерите и метълите отново е в своя апогей – облекла и обувки с мъниста и капси. На всяко яке, кец или портомоне тази есен ще забележите искрящите мъниста и капси, с които са окрасени. Тази тенденция направи плахи стъпки миналия сезон есен/зима 2011/2012, но тази есен тя е в пълния си блясък.

 

Ето няколко съвета за носене на мъниста и капси този сезон:

1. Започнете с малко. Ако все още сте новак в носенето на мъниста и капси, опитайте да носите нещо по-малко забележимо. Изберете малки пирамидални капси върху чанта, вместо кожено яке, изцяло покрито с мъниста и капси.

 

2. Изберете деним. Ако не сте от класическите “твърди” момичета които обожават кожата, изберете си деним елек, яке или чифт къси деним панталони. Това е най-добрия дрескод за дами, които се чувстват колебливи в новата модна тенденция.

 

3. Съчетаване с пастелни цветове. Това ще трансформира визията ви от по-рокерско към по-момическо излъчване. Когато съчетаете по-тъмните цветове с мъниста и капси, вие ще се преобразите за секунди от безлично към гот-момиче.

 

Обувките и чантите този сезон са обсипани с мъниста и капси. Естествено няма да изглежда добре, ако цялата “блестите” докато се движите по улицата. Трябва да има равновесие в облеклото – тишърт с дънки, допълнено с кожено яке с капси по раменете и горната част на гърба; Тишърт с деним яке и кожен клин/панталон, допълнени с дамска чанта с мъниста и капси; Тишърт с кожено яке,  деним слим панталон, комбинирано с обувки на платформа с мъниста и капси.. – комбинациите са много и която и да изберете, вие ще изглеждате фантастично.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Най-хубавото на тази тенденция е, че не е необходимо да закупувате нови и скъпи облекла и обувки. Мъниста и капси се продават отделно в почти всяка кинкалерия, след което вие сами да ги поставите на вече остарялото кожено яке, дънки или кецове. Чантата също може да бъде преобразена с мъниста и капси. В момента се продават само дръжки за чанти, които са декорирани с мъниста и капси.

One thought on “За да сте модерни този сезон – използвайте мъниста и капси по дрехите и обувките

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s