За секси гърди – какъв сутиен? Как да изглеждат гърдите по-големи?

Правилно подбиране на сутиен

Сутиен Victoria’s Secret

Правилно подбрания сутиен – не само е красиво, но и здравословно. Вашия сутиен трябва идеално да пасва по размер, да подчертава бюста, но да не ограничава движенията ви. Най-малкия дискомфорт е признак, че вие не сте в “своето” бельо. Съществуват правила, знанието на които ще ви помогнат правилно да се ориентирате при покупката на сутиен.За да изберете идеалния сутиен трябва да знаете точния размер на гърдите. За тази цел, вземете шивашки метър и измерете гръдната си обиколка. Първо, измерете подгръдната обиколка (метъра опасва тялото точно под гърдите). Второ, измерете гръдната си обиколка в най-изпъкналата им точка. След това, изчислете разликата между двете обиколки. От по-голямата обиколка извадете по-малката такава и проверете в таблицата по-долу какъв размер чашка са вашите гърди. Например, ако подгръдната ви обиколка е 80 см, а гръдната – 95 см, то разликата е 15 см. Това означава, че вашия размер сутиен трябва да е 80В.

 

ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ ЗА ПРАВИЛЕН ИЗБОР НА СУТИЕН

Ако разликата е 10-11 см, то вашата чашка е размер АА 12-13см = размер А (разгледайте сутиени с чашка А в нашия онлайн магазин) 14-15см = размер В (разгледайте сутиени с чашка В в нашия онлайн магазин) 16-17см = размер С (разгледайте сутиени с чашка С в нашия онлайн магазин) 18-19см = размер D (разгледайте сутиени с чашка D в нашия онлайн магазин) 20-21см = размер DD (разгледайте сутиени с чашка D в нашия онлайн магазин) 22-23см = размер Е (разгледайте сутиени с чашка Е в нашия онлайн магазин) 24-25см = размер F (разгледайте сутиени с чашка F в нашия онлайн магазин) 26-27см = размер G 28-29см = размер H 30-31см = размер I

За по-голям бюст идеалния сутиен е с широки презрамки, защото именно те поддържат гърдите. Гръдта трябва да е изцяло в чашката. За по-пищните гърди има сутиени, чийто шев е разположен вертикално на гръдния кош. В тези модели гръдта има стегнат вид. За голям бюст е нужно да се избягват модели с  подплънки и повдигащи гърдите.

За по-малките и плоски гърди, идеален сутиен е такъв с тънки презрамки и твърди чашки. Сутиен с двойно подплатена чашка зрително увеличава и подчертава гърдите. Чашката на такъв сутиен се състои от няколко слоя материал, който повдига гърдите и им придава допълнителен обем.

За отпуснати гърди трябва да се подбере сутиен, който в долната част на чашките има вградена подплънка. Това зрително повдига и оформя бюста. Моделите push-up (повдигащи) повдигат гърдите, увеличават ги изместват центъра на обема им.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Ако гърдите са разположени “нашироко”, изберете сутиен с близко разположение на чашките и твърди банели.

По време на пробване на сутиен, обърнете внимание на следните детайли. Сутиена не трябва да се повдига на гърба, не трябва да се впива в тялото или да ограничава движенията. Презрамките не трябва да се впиват в рамената или да падат.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s