Когато сте изпробвали и последната поза от книгата на Камасутра, време е да предложим нещо ново на партньора си. Ролеви игри за двойки – един прекрасен начин да разнообразите сексуалния си живот.

 

Когато сте изпробвали и последната поза от книгата на Камасутра, време е да предложим нещо ново на партньора си. Ролеви игри за двойки – един прекрасен начин да разнообразите сексуалния си живот. За да можете напълно да се вживеете в ролята, вие можете да накарате партньора си да облече подходящ костюм, който може да се закупи както в магазините за възрастни, така и по интернет (втория вариант е по-анонимен). За начало можете да се запознаете с най-известните сценарии за спалнята.

Креватни ролеви игри

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Преподавател и ученик

Желанието за нежна и невинна девойка не е признак на скрита педофилия. Това желание по-скоро е породено от съвременния начин на живот на дамите – те са еманципирани, независими и сексуално активни. Може да зарадвате половинката си, като се сдобиете с костюм на Лолитка, да бъдете с много малко грим и по възможност да направите впечатление, все едно ви е за първи път.

 

Съблазнителна учителка

Понеже половото съзряване започва в ученическите години, нормално е мъжа да е имал сексуални фантазии със своята учителка. Прилепнала пола, строга бяла блузка и малка вратовръзка са дрехите, които най-успешно ще ви помогнат да се преобразите в желания мъжки образ.

 

 

Медицинска сестра и пациент

Един от топ сюжетите в креватните игри. Вие – неустоима млада медицинска сестра, която проверява пациента- Той – темпераментен болен, който не може да устои пред късата бяла престилка.  Не бързайте да пристъпвате към финалната част на спектакъла.  Първоначално, щателно прегледайте болния с ръце и ….. устни.  Естествено вие трябва да сте активния партньор в тази ролева игра.

 

 

Аристократ и прислужница

В подобен вид ролеви игри стремежа е единия от партньорите да е доминиращ, а другия – подчинен. Това често се практикува от двойки, които са фенове на по-нестандартни ласки. Вие – симпатична и изпълнителна прислужница, която прави всичко за аристократа, а той- аристократ, който възлага на прислужницата си всякакви задачи – от почистване на прахта под леглото, до преобличане на самия господар.

 

Всички изброени ролеви игри позволяват всеки един от партньорите да бъде и двата персонажа в сценария. Мъжът може да е и пациент, и доктор; жената може да е и прислужница, и аристократка и т.н.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s