5 женски грешки в леглото

 

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Какво правят жените неповторими в леглото? Мъжете от различни възрасти и професии отговарят на този въпрос различно. Може да владеете и най-нетипичните пози или по памет да цитирате Камасутра, но никога няма да спечелите мъж, ако допускате типичните женски грешки.

 

1. “Тя започва да се кикоти, когато й обяснявам на кои места като ме докосват, изпитвам повече удоволствие.”

Той е прав – жената трябва да знае как е устроен мъжкия организам. Поне на елементарно ниво. Практически, ерогенните мъжки зони са еднакви за всички мъже. Управлението на мъжкото тяло е равносилно на умението да пишете на клавиатурата на компютър без да гледате. Така е и в секса – ако вие умело боравите с “горещите точки” и стимулирате ерогенните зони, то има по-малка вероятност мъжа да търси ласки някъде другаде. Затова, вслушайте се в неговите желания и се опитайте да му доставите удоволствие.

 

2. “Попитах своята приятелка дали получава оргазъм. Тя ми отговори отрицателно. На въпроса ми защо, тя ми отговори, че на нея й доставя удоволствие от други пози. На моето недоумение защо тя не е споделила, любимата ми отговори, че смятала че аз сам трябва да се досетя.”

Погрешно е да се смята, че мъжът е длъжен да отгатва желанията на любимата в леглото. За всички свои желания и нежелания е нужно да се говори без стеснение и откровено. За някои от вашите ерогенни зони мъжът може въобще да не се сети. Вашето мълчание ще доведе до взаимно неудовлетворение, в развитие на комплекси както при вас, така и при мъжа. А това може да доведе до разрив в отношенията ви.

3. ”Всички жени с които съм бил, в началото на нашата връзка страстно желаят секс, но след време желанието за любов рязко отслабва и дори изчезва напълно.”

Жените за разлика от мъжете, са устроени така че когато секса се превърне в рутина, желанието изчезва. На жените им е просто необходима не само физическа, а и психологическа стимулация. Опитайте се да внесете дори малки изменения в сексуалния си живот: пробвайте нови пози, сменете стаята, пуснете музика… Старайте се да бъдете изобретателни, това въобще не е трудно.

 

4. “С какво се отличава жената от чиния със спагети? Спагетите се движат, докато жената която прави секс – не.”

Изказването е грубо, но точно то описва проблема на жените. Повечето дами смятат, че инициативата винаги трябва да идва от мъжа. Това е голяма заблуда. На нито един мъж не му харесва винаги да е главно действащ в леглото. Често пасивния партьор се наслаждава на своята активна и изобретателна дама. Постарайте се от време на време да водите в сексуалната игра. Галете, целувайте и доставяйте удоволствие на любимия.

 

5. “Тя отказва да опитаме пози, защото тя си мисли че някои части от тялото й не изглеждат красиво.”

Болшинството от мъжете въобще не обръщат внимание на такива глупости. Това, което жената нарича излишни килограми, за мъжа е женствено и чаровно. Ако дамата “скача” в леглото бързо, за да не може мъжа да види нейните бръчки, а не защото е желана и иска да достави удоволствие, то секса ще бъде неестествен и неудовлетворителен. Добра любовница е тази, която се чувства уверено. Показвайте своята сексуалност и ще бъдете възнаградени с невероятни усещания.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s