Как да изпитаме оргазъм

Как да изпитаме оргазъм

 

Неспособността на жената да получи оргазъм е сериозен проблем. Сексът се превръща в неприятно задължение, увеличава се риска от възникване на депресии, появяват се съмнения за фригидност. В действителност, жените могат да изпитат оргазъм, ако просто се научат на това. Малко “практика” върху себе си и сексът ще стане много по-приятен и желан.

На първо място, оставете настрана вашите страхове и мрачни мисли. Истинската фригидност е много рядка, затова тя не представлява неличим проблем и при желание, ние можем да се избавим от нея.  Съвършенно неуместно е да се съмняваме в “адекватността” на собствената си физиология. За да се достигне оргазъм е нужно да съумеете психически да се настроите, успокоите и да бъдете уверени. Изгонете страха и съмнението за грях.

Изучавайте своето тяло. Мастурбацията може да ви се струва неприемлива, въпреки че тя не е никак отвратителна. Вашата цел е да почувствате удоволствие, да намерите своите ерогенни зони, да определите какво точно ви харесва в секса. Ако вие сама не разберете това, не очаквайте че партньора ви ще разгадае тайните на вашето тяло.  Също така, много добре ще бъде ако се занимавате с физически упражнения, които развиват сескуалността. Това могат да бъдат домашни уроци по стриптийз или йога за жени, която позволява да се избавите от съмненията и да развиете своята чувственост. Отделете особено внимание на предварителните ласки. Ако ви е необходимо повече време, за да се настроите за секс, то не се колебайте да споделите това с партньора си. Нежния любовен масаж, леките галения, и евентоално чаша вино, може да ви помогдат да се  почувствате уверена и да се възбудите. Не забравяйте, че сексът е както физически, така и психологически акт между двама души. Не случайно той се нарича с нежната дума “любов”.Доверете се на партньора си и не се страхувайте да го направлявате по време на секса. Споделете какво би ви харесало, сменяйте позите за да разберете коя е най-добрата за вас. Концентрирайте се върху вашите усещания. Вие не трябва да мислите през цялото време дали ще изпитате оргазъм. Все пак не сте на изпит и винаги можете да опитате отново. Просто се наслаждавайте на удоволстието и не се притеснявайте да го показвате. Постъпвайки така, вие многократно увеличавате шансовете да изпитате оргазъм. И запомнете една женска хитрост:  дамите, които имитират оргазъм играят ролята толкова добре, че в повечето случаи наистина достигат върха на удоволствието. Оставете вашите стонове и движения да ви възбудят и така ще достигнете пика на удоволствието.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Ако партньора ви няма нищо против, винаги можете да посетите (по възможност заедно) специализиран магазин за допълнителни стимулиращи “играчки”. Дори един масажен гел може да ви помогне бързо да достигнете до оргазъм.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s