С какво да съчетаем червената пола?

С какво да съчетаем червената пола?

*EXCLUSIVE* Beverly Hills, CA - Emmy Rossum stops traffic and turns heads in Beverly Hills while visiting the doctor wearing a beautiful red skirt with matching lipstick and handbag. AKM-GSI                   March 14, 2012 To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 4239397 steve@ginsburgspalyinc.com sales@ginsburgspalyinc.com or Keith Stockwell (310) 261-8649 (323) 325-8055  keith@ginsburgspalyinc.com ginsburgspalyinc@gmail.com or Thaissa Kantif Voigt (310) 619-0000 thaissa.voigt@akmimages.net

3a

Червените поли, както и всяка дреха в червен цвят, са изключително секси. За да изглеждате предизвикателно, добавете червената пола към ежедневния си стил и бъдете сигурни, че ще бъдете неповторима.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/3q

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Червения цвят винаги се е асоциирал с агресивност, той е предпочитан от самоуверените и силни хора, символ е на разкош и добър начин на живот. Но прекаленото му присъствие в облеклото понякога превръща шика в безвкусица.

 

Кога да облечем червената пола?

Ефективността на този цвят е подходяща при посещаване на представления, театри, презентации, делови вечери. Предпочитанието към този цвят за подобни събития няма да бъде грешка, а възможност да създадете неповторим образ.

 

2a

Червената пола, съчетана с умело подбрани към нея атрибути, е способна да подчертае вашата индивидуалност. Един от най-популярните и безгрешни варианти е съчетанието на цветовете червено и черно, например може да се съчетае червената пола с черна блуза, или черни ботуши с червена чанта.

Класическо съчетание на черно, бяло и червено

Още един безпогрешен вариант – червено и бяло. Облекло с червена пола с червено-бяла (за предпочитане на раета) риза, говори за безупречен вкус, но е много важно  правилно да подберете стила на съчетаните дрехи.

 

Червената пола не е ли само за смелите?

Добавяне на червената пола в гардероба ни, може смело да ни избави от имиджа на “сива мишка”. Разбира се, понякога е неимоверно трудно да се откажем от обичайната черна пола, особено ако тя е задължително офис облекло. Но е много по-добре да се чувстваме секси в червена пола през почивните дни, като така ще се оттърсим от черния цвят и ще забравим за строгата работна атмосфера.

 

Варианти на червената пола

Универсалния вариант, който подхожда за всякакви житейски поводи, е червената пола тип “молив”. Тя е подходяща за всякакви метеорологични условия, всесезонна и вечна одежда в женския гардероб. С нея отлично се съчетават както лека риза, така и топъл пуловер. Тя е олицетворение на изящество и стил, интересено офис или празнично облекло. Избирайки червената пола тип “молив”, по-добре я съчетайте с джинсови тъкани или дрехи от памучни материи. За по-изтънчен вид, идеален материал за дрехите е кадифето.

 

Свръхмодерно се явява комбинацията на червената пола тип “молив” с обувки на висок и тънък ток. Съчетайте я с обувки, сандали, боти или прилепнали ботуши и червената пола ще стои превъзходно на всякаква фигура, като скрива излишната пълнота на бедрата и талията и зрително удължава краката. Повече сексуалност и женственост може да се постигне, ако червената пола е с вдигната талия. За да се подчертае, може да се използва широк или тънък колан, за предпочитание топа да е блуза, жакет или риза.

През летния сезон е идеално да се снабдите с червена мини пола, която ще накара силния мъжки пол да загуби ума и дума. Червения цвят в съчетание с къса дължина, позволява на воля да покажете стройните си женски крака, които винаги са повод на възхищение в един мъж.

Не се препоръчва дебел плат за червената къса пола. За романтичните и нежни дами най-подходящия плат е сатен.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s