ЧЕРВЕНОТО ЧЕРВИЛО – ПРИЛАГАНЕ И ВИДОВЕ

ЧЕРВЕНОТО ЧЕРВИЛО – ПРИЛАГАНЕ И ВИДОВЕ

Спомнете си холивуд иконите от близкото минало – Мерилин Монро и Грета Гарбо, без запазеното за тях червено червило не биха били така съблазнителни и секси.
Днес , години по -късно Gwen Stefani, Alison Goldfrapp и Scarlett Johansson отново посягат на този убииствено секси цвят , нов, модерен и плътен.
Грешно е да се смята, че този цвят е запазена марка само за най-красивите и най- извстни дами, всяка една от нас може да си избере в многообразието от нюанси, цени и качество определеото за нея червило или глос, стига да знае малко тайни при нанасянето и използването му.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

1. Dee McMahon казва че “ най- важното при ползването начервено червило е тонуса на кожата “ и избора дали да е чопло или хладно червено.
Ако кожата ви е с розов оттенък, трябва да се придържате към червено червило с розова база , ако кожата ви е с жълтеникъв оттенък – ползвайте червено червило със златисти отблясъци или жълтокафява база( идеално и при дами със зелени очи).
За азиатски тип кожа най- подходящи са цветовете череша, слива и малина.
Dee добавя“ Ако откриете първично червено като истинските лондонски автобуси – вземете го – то подхожда на всички…“
2. Много често срещана грешка при купуване на червило е да се пробва на опакото на ръката , винаги пробвайте върху гъбичките на пръстите , так цвета на кожата е най- близък до устните.
3. Бъдете подготвени за по- голямо внимание от страна на околните – определено ще бъдете забелязана и трябва изглеждате наистина перфектно.
Можете да ползвате стара четка за зъби и да четкате няколко пъти в седмицата устните си за да се премахната люспичките и да се подобри вида им.
4. Много е важно да очертаете идеално устните си з при прилагане на червен цвят.
Добре би било да ползвате молив за устни в същия нюанс или само един номер по различен но от съответната козметична марка , която е и червилото.
5. Използвайте четка при полагане на червилото за по- добър контрол .
Червеният пигмент е много силен и ако директно нанасяте червило няма да успеете да уцелите точното количество от продукта.
След като сте нанасли един пласт, целунете хартиена кърпичка и нанесете втори за дълготраен ефект.
6. Можете да обличате червена рокля или друга червена дреха но много по- добре и модерно би било дрехата да е в контраст и червилото да изпъква на преден план.
7. Избягвайте мазни храни, зехтин и ястия със сос, защото от мазнината червения пигмент се разтваря и няма да се задържи дълго върху устните ви а дори и може да се ратее извън очертанията.
8. Избягвайте силен грим на очите , за да не стане обратен на искания от вас ефект – хората да се посмиват зад гърба ви а не да се възхищават на идеалното ви лице
 303 Crystal Pink 3.8g/0.13oz
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s