Покупки онлайн и онлайн магазин, пазарувайте без притеснения

Покупки онлайн – Да или Не?

 

Покупката на дрехи от онлайн магазини в последно време набира все по-голяма популярност и у нас.  Кои са предимствата на този вид покупки и какви недостатъци съществуват?

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Преимущества на покупки от онлайн магазин

Най-главното – не е нужно да обикаляте по магазините, когато търсите точно определено нещо. От дома, в спокойна обстановка, с чаша кафе в ръка, вие спокойно можете да разгледате всички предложения и цени, да се ориентирате какво точно ви е нужно, а и имате възможност по всяко време да се откажете от покупката.

Имате възможност да се запознаете с последните модни новини и можете да закупите най-актуалните вещи. Стойността на вещите в интернет магазините практически са с по-ниска стойност от обичайния бутик. Свързано е с това, че собственика на онлайн-магазина не плаща наем за помещение, може да няма работници и др. Ето защо, във виртуалното пространство можете да откриете стоки, които са с до 50% по-евтини.

Един от най-големите плюсове на онлайн магазините е, че има постоянно намаление на стоки, които са останали в единични бройки. Много често те се предлагат на цена, близка до тяхната себестойност. Така вие може да се сдобиете с кожено зимно яке на цена по-малко от 150 лева.

Недостатъци на покупки от онлайн магазин

Дамите с нестандартна фигура не използват услугите на интернет магазините, защото за тях е необходимо дрехата да бъде премерена. Много често онлайн магазините предлагат дрехи в стандартен размер – между S и М, и по този начин лишават дамите с по-пищна фигура да се сдобият с желаното облекло.

Много често хората от по-малките населени места трябва да заплатят висока цена на доставка, което понякога обезмисля онлайн покупката.

Има и измамни онлайн магазини. Честа практика е да се предлагат стоки на много ниска цена, но в последствие се оказва, че тя не е налична и се изсква предварително плащане. След плащането обаче, вие трябва да чакате минимум месец, за да ви я доставят. А когато желаната вещ не пристигне, вие няма към кого да се оплачете, за да ви възстановят дадената сума.

КАКВО ПРЕПОРЪЧВАМЕ НИЕ?

Пазарете от онлайн сайтове, които имат ясно написани правила за доставка и начини на плащане.

Онлайн магазина Euro-woman предлага дрехи, обувки и аксесоари не само за дами със стандарнтни размери, но и за дами с размери XL и XXL. По-голямо разнообразие на бельо има за дами с по-пищна гръд.

Доставката от онлайн магазина на Euro-woman е фиксирана на 2 лева, независимо от адреса за доставка в страната. Дори нещо повече – за покупки над 49 лева, получавате безплатна доставка на артикула. Плащането се извършва с наложен платеж и имате възможност да замените/върнете стоката в законовите 7 дни от покупката.

Advertisements

One thought on “Покупки онлайн и онлайн магазин, пазарувайте без притеснения

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s