Грижи за кожата: От 40 до 50 години

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Грижи за кожата: От 40 до 50 години

    Девиз: стягй, изглаждай, подхранвай!

hn.jpgИзглеждате прекрасно, много по-млада от майка си в същата възраст, да не говорим за баба ви. Децата са пораснали, кариерата ви е във възхода си, и дори мъжкото внимание не спада. Просто не се отпускайте! Това десетилетие заплашва с възмездие за небрежно отношение и нездравословен начин на живот. k-erotic-girls-Sexy-Pics_largeОрганизмът напомня за всичко: слънце, тютюневи изделия, диви партита и съмнителни козметики. В крайна сметка, за да остане кожата млада, тя трябва да произвежда всеки ден повече от 6 милиарда нови клетки, а естествено тя не е способна. Но с радост приема помощ отвън. Ето защо, козметика, диетолога и личния треньор трябва да бъде практически вашето семейство ако нямате средства за тях – трябва да сте особенно дисциплинирана и настоятелна към себе си.

Разгледайте нашият електронен магазин http://shop.euro-woman.net/bg/ за дамски якета, дрехи и обувки и получете вашата Безплатна доставка!

n-Perfect-body-keiths-women-MEGAM-FOX-oups-mmm-panties-all-my-albums-are-sexy-Pebbles-1-awesome-hot-Erotic-Passion-Destinys-Reds-famous-nudity-ladies_large

Нова схема Земно притегляне съществува. И е обидно да убeждавате за това всеки, който поглежда към лицето ви. След 40 години контурите на лицето постепенно се отпускат, овала се нарушава, появява се двойна брадичка…Дори носа започва да се насочва надолу. Ето защо жените с характерен профил в тази възраст изглеждат по-големи, отколкото техните връстници чипоноски. Някои козметоллози дори са разработили специални упражнения за „повдигане“ на носа. Но най-ефективно в този случай е проста операция за корекцията му.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

vogue-girl-girls_large

Какво трябва да правите за да изгледжате добре 1. Стимулиращи средства. Кремове с активни екстракти ще послужат като вид допинг за мързеливи кожни клетки. Под действието на ретинол, ДНК, активни растителни и клетъчни екстракти теволю-неволю ще трябва да започнат работа.

2. Богата текстура. Дейността на мастните жлези намалява, кожата става суха и тънка. За компенсиране на този проблем на помощ идват липидите в кремовете. От гелове и течности трябва да се откажете. Вашият избор – маслени, комфортни кремове. 

3. Шокова терапия. Ефекта на крема е необходимо периодично да се увеличи със серум. Тези средства предоставят конкретен резултат: подобряване на тена, засилване на контурите, овлажняване на кожата, нейното повдигане, разглаждане на бръчките. Той може да се прилага както два пъти на ден, а може и само през нощта. И не забравяйте, след един месец на употреба се направи пауза за няколко седмици.

4. Лична козметичка. Посещения при нея, трябва да бъдат поне веднъж седмично.xx

5. Постоянството. Да не се купуват всички нови модни продукти. Изберете един активенкрем и го използвайте в продължение на 2-3 месеца, а след това можете да го смените. Ако резултатът от тези промени не ви допада – върнете се на първоначалния си избор.        nbb

Дайте смисъл Инжекциите с хиалуронова киселина многократно са доказали своята безопасност и ефективност. Ефектът при контурна пластика или мезотерапия е не само гладкост и подобряване на кожата, но и се стимулира растежа на фибробласти клетки. Това е началото на естествения процес подмладяване. С други думи, дава не само повърхностно но и дълбоко въздействие. Има няколко продукта на базата на хиалуронова киселина. Те се различават по вискозитет и решаване на различни проблеми на кожата. Най-плътните са за увеличаване на устните и запълване на бръчки а течните са за разглаждане на повърхностните контури и бръчки. Единственият недостатък на хиалуронова киселина е краткия и живот. Но това е абсолютно безопасна, не предразполага към алергии и не образува съсиреци под кожата.

natalistudio-girl-woman-beauty-девушка_large

Трябва да сте във форма Притеснявате се да отидете на фитнес зала? За получаване на добра физическа форма, стягане на мускулите и развиване на правилното дишане ще ви помагне дори нормалното ходене. Ежедневна половин часова разходка в енергично темпо ще направи чудеса а след няколко месеца престой в енергично темпо работи добре, и след няколко месеца, ще се в много добра форма. 

За да се запази силата и гъвкавостта на мускулите, които спадат с 6.3% на всеки 10 години, трябва да разнообразявате с физически упражнения. Подбирайте спортни програми в зависимост от вашите възможности, за да не се разочаровате или пренатоварите. Power Силови упражнения редувайте със упражнения за издръжливост и разтягане.

Масажът е задължителен. Той не само помага да се избавите от оттоци, укрепва кожата и мускулите, но също така дава възможност да се вслушате в себе си и наистина да се отпуснете.

 Matter-minded-by-solita-on-deviantART-girl-smoke-blackwhite-cigarette-blackwhite-beauty-mejolgre-smoking-emi_large

Тютюнопушенето увеличава броя на бръчките до три пъти при жените и два пъти при мъжете. Причината? Тютюна провокира производството на ензими, които разрушават колагена. Сметките трябва да се платят на четиридесет години.

Микроциркулацията се забавя, и ружа на бузите се появява по-често. Няма проблем: руж прах, бронзираща пудра и златни коректори красиво освежават тена.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s