Малките дамски крачета – 35, 36 номер

Малките дамски крачета – 35, 36 номер

JeanPhilippePiter25

За дамите с крака малки размери (34 – 35 дори и 36) е наистина доста трудно да си намерят точно обувките, който желаят, защото повечето модни линни вкарват само по един чифт от подобни номера. Но пък положителната страна е, че могът да носят спокойно обувки с високи платформи и токчета до 10 см, както и сложни и ярки декоративни елементи на самите обувки без да бъдат гротексни или грозни. Обувките големи размери също могът да са толкова екстравагантни, но определено над 39 и 40 номер моделите са доста по-сдържани и токът е до около 8 см, защото би стояло наистина смешно.

На какво да обърнете внимание по време на пробването?

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

TSUM%20AD%20SS12%20-thumb-680x519-200714При избор на обувки трябва да уточните не само размера, но и пълнотата на крака. Европейските стандарти за пълнота са от 6 до 12, а на най-продаваните модели –  тесни 7 (F), среден 8 (G) и широк 9 (H). Наистина на повечето модели това въобще не е указано, но на немските и скандинавски обувки известни марки се описва. Например, компаните Salamander, Lloyd, Gabor, шведскте обувни фирми лансират тази тенденция.

Разгледайте нашият електронен магазин http://shop.euro-woman.net/bg/ за дамски якета, дрехи и обувки и получете вашата Безплатна доставка!

Хората, които тежат над 80 кг е по-добре да изберат модел с подсилена предница.

Изберете обувки, изработени от естествена кожа: всички крака се нуждаят от специално внимание, и изкуствени материали не са толкова удобни.

За да изберрете ботуши, които ще „седят“ перфектно, е доста трудно. Но ако сте избрали вече модел, който ви е удобен отвсякъде, трябва да знаете че естествената кожа, велур, набук се разширяват по време на носене.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s