Направете си сами оригинални ВАЛЕНТИНКИ и си изберете най-секси бельото за чудесния празник СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Направете си сами оригинални ВАЛЕНТИНКИ и си изберете най-секси бельото за чудесния празник СВЕТИ ВАЛЕНТИН

19321

Разгледайте нашият електронен магазин http://shop.euro-woman.net/bg/ за дамски якета, дрехи и обувки и получете вашата Безплатна доставка!

Оригинални картички за деня на Свети Валентин, които можете лесно да правитесъс свои ръце. За работата, ще са ви необходими цветна хартия, лепило, маркери, ленти, конци и въображението ви. Всички картички – „Свети Валентин“ са уникални и ще зарадват човека, който обичате.

s_valentine_card_06

1. За картичките, показани в началото на статията са нужни парче картон в размер на плик, например 11 х 16 cm. Отрежете от лист цветна хартия ивици с ширина около 3 мм. С химикал напишете текст върху картона, внимателно минете с четка с лепило по буквите и залепете лентите по тях.

Ако искате да напишете нещо в картичката, по-добре да го направите преди работа върху лицевата част.

s_valentine_card_05s_valentine_card_042. Тези картички могат лесно просто да се нарисуват. Вземете картон, сгънете го на половина. На лицевата страна нарисувайте любовен колаж, сърца или геометрични фигури с акварелни или водни бойчки а защо не и с пастели.

 s_valentine_card_03s_valentine_card_02s_valentine_card_01

Можете да направите дупчица и да промушите през нея лента или панделка. Можете също така да поставите снимка върху картичката или да направите апликация от цветна хартия. Maid_B

Това не са просто картички а малки пакети от семена. В действителност, в торбичките можете да сложите всичко, което което си измислите – зърна кафе, захар, камъчета…. Тя може да бъдат изградени от стъклени камъчета, чай, захар, сол, кафе на зърна, и така нататък. Ако една подобна торбичка семена може да се подари заедно с красива саксия за цветя. Ако в сашето има т кафе, чай или захар, можете да подарите и чаша.

За работата ще ви трябва хартия с различни цветове, като е желателно да е оцветена и от двете страни. Изрежете от различни цветове сърца с намаляващ постепенни размер и внимателно ги слепете една с друга с капка лепило по средата. След това нанесете конфети както е показано на снимката. Завършителното действие – закрепете с капка лепило панделка за украса.

s_valentine_card_06Тази Валентинка – хармоника се изработва лесно и бързо. Изрежете 4 сърца с различни размери от цветна хартия. Стандартен лист картон А4 (210 х 297 мм), сгънете като акордеон няколко пъти. Прикрепете сърцата на листа с лепило, така че да се показват отгоре наполовина. Можете да напишете поздрав на предната (под сърцето) част или на обратната страна.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s