Топ 10 на най-отвратителните тайни на красотата

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Топ 10 на  най-отвратителните тайни на красотата

B5C8D38E42A74BFBEA73BD18B65B28Какво ли не прави една жена, за да бъде красива: кървави операции, болезнени процедури, отказ от храна и изморителни упражнения във фитнеса. Но това не е всичко!

Разгледайте нашият електронен магазин http://shop.euro-woman.net/bg/ за дамски якета, дрехи и обувки и получете вашата Безплатна доставка!

№10 – Пиявици

Пиявиците действително способстват за подобряване състоянието на кожата и това е напълно обяснимо. Когато пиявицата се вкопчи в кожата, тя всмуква именно застоялата кръв и по този начин увеличава притока на кръв, а това от своя страна оказва положителен ефект върху кожата. В слюнката й има ензим който премахва съдовите спазми и допринася за подмладяването на кожата.


№9 – Слуз от охлюви

article-1050667-0274DAD800000578-797_468x680

Съществуват няколко вида охлюви (например чилийския охлюв), чиято слуз лекува рани. През 2009 година козметичната компания Michael Todd Cosmetics представи крема против стареене “Knu Anti-Aging Tri-Complex”, чието съдържание е 90% от това вещество.


№8 – Птичи екстременти

bird-excrement

Японските гейши векове наред използвали екстрементите на славея, които перфектно почиствали порите на лицето. В десетки козметични салони в Япония се предлагат няколко усъвършенствани средства – птичи екстременти, стерилизирани с помощта на ултравиолетово облъчване. Говори се, че Дейвид и Виктория Бекъм използват именно този вид почистване на лицето.


№7 – Кравешки тор

cow-dung

Кравешкия тор и урина имат антисептични свойства. Именно на тях се дължи индийската красота.


№8 – Змийска отрова

Snake-poison

В козметичната индустрия особено ценят парализиращите свойства на змийската отрова. Препаратите на тази основа, като популярния нощен крем на Kumaara – Overnight Repair Complex, парализират кожата на лицето и не й позволява да се образуват бръчки.


№7 – Плацента

placenta

Тази съставка се използва в козметичните продукти в течение на много години. Различните производители потвърждават че тя спомага за отстраняването на бръчки и е полезен за косата.


№6 – Сперма

cream

В спермата се съдържат няколко полезни вещества, например ензима hyaluronidase. Той повишава пропускливостта на кожата и повишава ефективното въздействие на другите козметични средства. Също така има хормони, които ускоряват делението и растежа на клетката. В Русия има подобна козметика: например крем със съдържание на сперма от петел, сперма от морски таралеж и компоненти от пилешки ембрион.


№3 – Кохиниловия бръмбар

bug-red

От червеното му тяло се приготвят ружове и червила.


№2 – Повръщано от кит

ambergris

Този материал с “търговско” наименование амбра се използва в парфюмерийната индустрика като фиксатор. Той има сладък мирис.


№1 – Кожа

boy

Звучи много страшно. Компанията SkinMedica използват препуциума, който остава след обрязването на момченцата, или по-скоро изолирани от нея и стабилизирани човешки фактор на растежа, който има мощна регенерираща функция.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s