СПА Процедура – лечение с водорасли най-доброто за борба с целулита

СПА Процедура – лечение с водорасли най-доброто за борба с целулитаseaweedtreatment-main_Full Разгледайте нашият електронен магазин http://shop.euro-woman.net/bg/ за дамски якета, дрехи и обувки и получете вашата Безплатна доставка!

Тайната на водораслите – един от най-ефективните начини за борба с целулита и свръх теглото. След всяка процедура обиколките на тялото губят няколко милиметра . След пълен курс (обикновено 10 -15 сесии), можете напълно се отървете от целулита на 1-ви и 2-ри етап, да се подобри състоянието на кожата при 3-тия и 4-ти етапи на целулит, минимално намаляванене на бедрата от 3 cm, което представлява значително подобрение на кожата както и увеличаване на нейната еластичност.58_

Преди първата процедура се прави цялостен пилинг на тялото за отваряне на порите, премахване на мъртвите клетки и резултата – подобряване на усвояването на хранителни вещества и отстраняване на токсините от тялото.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

След това върху чиста, суха кожа, се нанася биомасата от водорасли. Обвиват ви в специално фолио и ви завиват с термоодеало за около 40 минути.

Следва отмиване на водораслите и нансяне на специален гел за допълнителен ефект.

Ако имате разширени вени или гинекологични заболявания, информирайте специалиста за да проведе процедурите при по-ниска температура.

Най-добрият резултат е процедури с водорасли в комбинация с антицелулитен масаж и хидромасажни процедури . Важно е да се знае ,че процедурите с водорасли не трябва да се комбинират в един ден с електропроцедурите.

За какво помагат водораслите: целулит, мастни образувания, крехка кожа, възстановяване след раждане( консултирайте се в този случай предварително с гинеколог)

Кожата става гладка и еластична, изчезва ефекта „портокалова“ кожа и се подобрява тонуса и.

Един – два курса на година и се предотвратява повторната поява на целулит много години.

Противопоказания за тази процедура са рак на щитовидната жлеза hyperfunction, остри заразни заболявания, остри вирусни заболявания, истинската алергия към йод.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s