Интимност, както в Бразилия

Интимност, както в Бразилия

6a00d8341c6e1553ef00e54f4119498833-800wiНяма нищо по-еротично, отколкото добрата кожа. Тя трябва да бъде нежна, мека и гладка като кадифе.    По-добре без никакви косми .

Никога епилацията не е била толкова популярна, както днес.

За да облечете смели бикини, вие трябва да направите бразилска епилация .

Широко използваната днес бразилска епилация е премахване на всички косми в интимната зона , само понякога може да се остави лента , наречена „писта“.

Самата епилация не трае повече от 30 минути и не представлява никаква трудност с изключение на болката ,разбира се.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Как работи

1. Преди епилация се извършва подстрижка на космите ,ако са по- дълги за необходимата процедура. Прилага се специален лосион върху мястото , за намаляване на болката и подготовка на кожата.Closeup of a young beautiful woman. Fitness & Beauty Series

2. Колкото по-скоро, толкова по-малко болезнено. Козметикът достатъчно бързо нанася восъка на кожата , след което поставя специални хартиени лентички и с резки движения изкубва космите в посока, обратна растежа на косъма. Разтопения восък прониква в фоликула на косъма и така при издърпване на лентата косъма пада заедно с корена – това води до намаляване растежа и твърдостта на космите.3367931007_02fe1223b5

3. Обезкосмяването се извършва отпред назад, така че тялото трябва да променя позицията си на козметичното легло по време на операцията , за да може по лесно и ефективно козметика да премахне космите.

4. След завършване на процедурата върху кожата питайте козметика какво да правите в къщи в случай на зачервяване и дразнене на кожата и какви продукти да ползвате.

waxing25. И накрая, не забравяйте да проверите името на козметика: може би бразилската епилация толкова ще ви допадне, че ще станете редовен посетител в конкретния козметичен салон.

Недостатъци   За съжаление, бразилската епилация има и слаби страни. Някой могат да погледнат на тях с неудобство , а други да подобрят състоянието си , следвайки съветите:

И така:

1. Процедурата е болезнена. Много от нас трудно издържат болката при епилация на краката а какво да говорим за много по- чувствителни области…. Но колкото повече правите тази процедура, толкова по- малка става болката и в края на краищата изчезва почти напълно. Преди първата процедура, може да вземе хапче за болка – „каквото и да се казва , красотата изисква жертви.“

Разгледайте нашият интернет магазин за качествени дамски якета, дрехи и обувки

2. Някои жени се притесняват от тази интимния процедура. Но най-добре е да се отнасят към посещението при козметика както към посещение при генеколог – от доктора не би трябвало да се срамувате.

3. Уви, епилация не премахва космите завинаги. И макар да се смята, че след тази процедура космите растат по- слаби и финни , е необходимо поне 2 пъти в месеца да посещавате козметика.

4. Използвайте само доказани салони, непофесионалист може да премахне космите неравномерно и дори да инфектира кожата.

5. Винаги имайте предвид възможните усложнения – особено ако имате чувствителна кожа и висок праг болка, и използвайте специален лосион. ПЛЮСОВЕ: При тази процедура плюса е един – за ненужните косми може да забравите поне за 2,3 седмици!!!!

 Пинсета за лесно премахване на останалите след епилацията единствени косъмчета.

Винаги  почиствайте инструмента след работа

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s