SOS – Защита на тялото от слънцето

SOS – Защита на тялото от слънцето

921292

Безспорен факт е, че слънцезащитните кремове забавят изгарянето на кожата и намаляват разпространението на поне една от формите на рак на кожата.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

1
Редовната употреба на кремовете за слънчева защита пречи на образуването на карцинома на кожата – ракът, който убива около 2,000 – 2,500 души на година.
Ето малко информация за това, какво означават съкращенията при описанията на продутите за защита от слънцето:1-dog-woman-water-funny-pics_large
Съкращението S.P.F. означава слънцезащитен фактор, който показва колко ефективен може да бъде продуктът при предпазване на кожата от ултравиолетовите B лъчи (UVB), тъй като те могат да бъде фактор, който причинява тумурни заболявания. Номерът, който стои след тази абревиатура на етикетите на слънцезащитните продукти (от 2 до 50 и повече) означава тяхната способност да блокират или филтрират вредните слънчеви лъчи.
Независимо че кожата има защитна система срещу агресията на ултравиолетовите и инфрачервените лъчи, тя не може да се справи сама, когато човек се излага на слънце. Затова е препоръчително да се ползва защитна противослънчева козметика. Най-ниският индекс на противослънчевите кремове и масла е 2, с увеличаването расте и екраниращата сила на продукта. Изберете своята защитна козметика, като имате предвид какъв тип е кожата ви. Мажете се на всеки час.122

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s