Лив Тайлър ще ви научи как да „блестите“

Лив Тайлър ще ви научи как да „блестите“

 LivTylerПредставете си как трябва да изглежда дъщеря на безгрижен хипи модел и легендарен рок музикант с всички възможни за това изображение дефекти. Може би съзнанието ви рисува очарователна, облечена в ярки цветове девойка, и същевременно непоносимо ужасна? Но един съюз – между Стив Тайлър и Bebe Buell е бил лишен от точна предсказуемост: момичето още от пелените изглежда като потомка на кралското семейство.
Аристократичните черти на Лив Тейлър са забелязани не само от многото модни агенции, с които тя сътрудничи. Един от най-добрите режисьори на нашето време – Бертолучи – дава на младата Тайлър главна роля във филма си “ Неуловима красота“ и определено не е сбъркал с избора си – Лив блестящо се справя с нея. Следват хитове като „Армагедон», «Онегин», трилогията «Властелинът на пръстените“.
LivTylerLOTRpr02Въпреки ангажиментите си в киното, красавицата се изявява и в модните среди – става лице на компанията“ Живанши“, след като е била великата Одри Хебърн. Всъщност паралелите между Лив и Божията любов Одри определено са доста- обърнете внимание на кралската осанка, дълъга шия, Чаровната усмивка, веждите и разбира се каскада от тъмната лъскава коса.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Стане ли въпрос за грижи за косата , младата Лив никога не жали време и средства. Понякога ползва домашна маска от банан и авокадо , но в повечето случаи се оставя в ръцете на опитните холивудски стилисти. Много важно условие, което никога не пропуска – след измиване  обтрива с кубчета лед  косата си- под влияние на студа косата става гладка, лъскава и послушна.
Въпреки това, този метод има и експресен вариант. За него обаче трябва доста смелост – след измиване на косата шампоан и балсам следва обливане със студена вода. За да се избегне простудяване и за да не замръзнете не миите със студена вода кожата на главата а само косата. Още на етапа на сушене ще забележите колко по – послушна ще бъде тя.
liv_tyler_8Блестящата коса обикновено прави чудеса с прическата. Не се ли чудите защо обикновенната конска опашка (както едва ли ходите дори до Супер маркета) при холивудските диви изглежда безупречно дори и на гала вечеря? Техните коси са така блестящи, сякъш изкрят отвътре!
И няма значение как са оплетени и подстригани, защото акцентът е самата коса – върху нейната структура и блясък.liv_tyler_38
Как да направите косата си по всяко време на годината и деня изглеждаше като копринен плат? Първо, спазвайте няколко правила:
1. Не използвайте горещата струя на сешоара (дори в началото на изсушаването). Като дръжте устройството в ръката си – не ви ли е много горещо? На косата ви, също. Преместете ръката си на разстояние от 30 cm или намалете сешоара в щадящ режим.
2. Докато измивате косата си правете масаж на главата (за предпочитане всяка сутрин). Това увеличава кръвообращението (и по този начин активира растежа на косъма и увеличава блясъка).liv_tyler_16
3. Ако косата е по-дълга: първо- разплитайте краищата на косата, след което прекарвайте гребена по цялата и дължина. Това е наложително, за да не се пречупи косъма , а една крехка и слаба коса не блести. На второ място, не забравяйте, че колкото е по- дълга косата, от толкова повече влага се нуждае. Ето защо косите изискват не по- малко овлажняване от лицето и тялото. Същата е и историята със защитата на косата от външни агресори – слънце, замърсяване. Защитните средства като тънък, невидим воал ще предпазят косата ви жива и лъскава дори и в най- горещия летен ден.liv_tyler

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s