СПА ТЕРАПИЯ С МЕД

СПА ТЕРАПИЯ С МЕД

42-16612086
Това е най-мощния и разнообразен по своя ефект върху тялото вид терапия поради многообразните свойства на меда.
Медът – това е 100% натурален продукт. Процесът на производството му е уникален и никакви  изкуствени форми не могат да възпроизвеждат полезните му  качества. Според химичния състав меда е смес от полизахариди (приблизително 72%) и вода. Той съдържа голямо количество витамини от група Б, H, K, C, E, A, ензими, ферменти, антиоксиданти, минерали, аминокиселини и органични киселини, микроелементи и други хранителни вещества за активно подхранване и овлажняване на кожата . Като биологично активно вещество, медът е лесно и напълно абсорбиращо се от кожата средство, проникващо дълбоко в тъканите .
Laura Mercier
Има различни сортове мед , като цветния  прашец може да включва етерични масла, вино, дрожди, растителни екстракти, кал, млечни протеини и други съставки.
Процедурите с мед укрепват имунната система, стимулират метаболитните процеси в дермата и подкожната мастната тъкан, активират lipolysis, насърчават премахването на повече течности, премахват подпухналостта.
Лесно премахват  токсините и шлаката и улесняват тяхното извеждане от тялото.  Всичко това води до изчистване на организма и предпазва от натрупване на мазнини.

Процедурите с мед подобряват периферната циркулация и увеличават изтичането на междуклетъчен течности и лимфния поток, имат противовъзпалителен ефект, изглаждат повърхността на кожата и спомагат за възстановяване на   съединителната тъкан (белези, стрии, целулит)
Като естествен хидрорегулатор меда възстановяваа оптимална влажност на кожата  на много добро ниво.
PkgHomeSpaHoney125
При процедури с мед не се изисква по-висока температура , защото  с увеличаване на температурата меда губи свойствата си , но при по- ниска кристализира.
Така че оптималната температура е стайната.
Процедурата е предшествана обикновено от някоя от процедурите – пилинг, масаж, сауна или хидропроцедура. След това върху тялото се наанся съответния продукт и то се обвива в полиетиленова завивка за около 20 минути.
Следва лек ,релаксиращ масаж за дълбоко проникване на   активните агенти. И накрая – душ, след което, вместо да се избършете с кърпа е добре да използвате леко затоплен халат и да постоите с него от 15 до 30 минути.
След такива процедури не е необходимо да се нанасят кремове защото вашата кожа вече е станала гладка като коприна и буквално блестяща.
Този тип процедура е отлична при борба с целулита и детоксикация и е често предлагана в СПА центровете , като се използва не само от жени, но и от мъже.
Дълго време след процедурата се наблюдава значително намаляване на физическата умора и стрес, и разбира се – поразително качество на кожата !

Процедурите с мед не се препоръчват при:

Склонност към високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, тромби и други съдови заболявания, злокачествени и доброкачествени образувания, остри възпалителни и инфекциозни заболявания, гъбични заболявания на кожата, заболявания на кожата в напреднал стадий, гинекологични заболявания, кървене, бременност, тежък диабет, при алергия към меда.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

 42-16612086 Adrien Arpel

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s