Всичко за веждите

Всичко за веждите

eyebrowРазгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/ и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!
Перфектните вежди са един от най-важните фактори за безупречен вид на лицето. Ако вашите вежди са добре поддържани, погледът ви е много по- секси и чист.

 

Всеки път, когато срещнем  даден човек, ,  лицето му е първото нещо, което отразява неговата вътрешна идентичност. От него може да се разбере много за здравословното състояние, възрастта , произхода и дори за хигиената , която подържа дадения индивид. Включват се всички части на лицето – нос, очи, устни , вежди.
Повечето от жените смятат, че единственият начин да се получат красиво оформени вежди е посещението в козметичен салон.
Да , това е чудесно , но мисля,че с определена козметика , техника за подържането им и качествени инструменти, необходимостта от посещение при козметик ще отпадне до няколко пъти в годината.
Как да определим правилната форма на веждите:
eyebrow_01_copy_copy
Прекарайте по линията на носа един молив, така че да разполови лицето ви и да фиксира началото на веждите. С втори молив под ъгъл 45 градуса отбележете края на веждите.Очертайте полученото разстояние с молив. Така ще видите кои излишни или прекалено гъсти косъмчета трябва да изскубнете.
Твърде дебели или прекалено изскубани вежди са непривлекателни и разсейващи вниманието. Основната цел е да се подобри това , което ни е дарила природата без да се променя драстично .Image41
Съвети за идеални вежди:
Набавете си увеличително огледало, качествена пинсета( препоръчваме марката TWEEZERMAN ) и естествено време , за да можете прецизно да оформите веждите.
избор на инструменти: Инвестирайте във висококачествни пинсети ( TWEEZERMAN)
Посъветвайте се с професионалист за идеалната форма на веждите ви , според овала на лицето ви.eyebrow-1s
За подръжка на перфектни вежди , трябва да си купите съответните продукти – изборът е много оголям – моливи, кремообразни и прахообразни продукти , като цвета се определя според цвета на веждите ви.
За прецизно нанасяне използвайте четка за вежди.
Ако в козметичния салон са използвали кола маска за премахване на косъмчетата , използвайте продукти с алое вера и витамин Е за успокояване на раздразнените зони.20060522_204_350x263
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s