Да станем русалки

Да станем русалкиflickr,lake,ocean,photography,rain,sunnymarry,water,wet,woman-864d12ed00a60b2454d164fd654a5930_m

Още древните гърци са открили лековитите свойства на морето , хората на изкуството обожават го обожават , защото им носи вдъхновение а красавиците ходят на плаж за идеален тен и чудесна кожа.

Ако нямате път тази година до плажа , можете да посетите SPA центрове за да извлечете максимална полза от морето за тялото си или да използвате продути за домашна употреба съдържащи екстракти от водорасли и морска дълбоководна чиста вода.1025234-medium

В момента една от най- популярните процедури в SPA центровете е „морската“ с многото възможности на силата на водораслите – (ползват се повече от 50 вида) основната суровина при разкрасителните продукти , морска кал и минерали от морето.

С какво са уникални водораслите? Първо, водораслите произвеждат 70% от кислорода на Земята. За сравнение – „земните“ растения произвеждат само 30%. На второ място, клетките на морските водорасли напомня работата на човешки кожни клетки. За това и при процедури с водорасли може да се подобри кръвообращението и снабдяването на кислород в необходимите пропорции, както и да се набавят витамини, минерали и йод. В допълнение, те са безопасни дори за страдащи от различни алергии хора, с реактивна кожата.

Водораслите елиминират сухата кожа, възстановяват идеалния тен на кожата, неутрализират ефекта на свободните радикали.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/ и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Основни противопоказания: при подобни процедури в козметичните центрове се използва гореша баня , която не е подходяща за хора, страдащи от варикоза, разширени вени за това се консултирайте със специалист преди процедурата.22

Какво ще получите след процедурата:
– идеално овлажняване на всеки тип кожа( дори и свръхчувствителна);
– антибактериално действие;
– Възстановяване на еластичността на „възрастна“ на кожа;
– Сияен и свеж тен.

Трансформацията в русалка започва с почистващ мек пилинг на кожата.

Това не е просто обикновен пилинг а пилинг с водорасли , нормализиращ метаболизма на подкожната мастната тъкан и увеличаващ активността на клетките.

На следващия етап – нанасяне на сместа от водорасли и морска вода. В този случай, морска вода играе ролята на проводник на лечебни вещества в клетките на кожата. Не трябва да се забравя, че горещата вана разширява кръвоносните съдове и при хора с варикоза трябва да се заменят горещите компреси със хладки.

Само за 20 минути и вашето тяло вече е като ново!

Взимате си душ, и накрая с леки движения масажирате тялото с лек хидратиращ крем.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s