Дамски бански костюми за големи гърди, какъв бански за големи гърди?

Дамски бански  за големи гърди

kupalniki-na-b-grud-5

Големите гърди – това е не само предимство, но за някои момичета и жени е източник на проблеми. Например, когато искате да намерите бански за по-голям бюст. В края на краищата, желаете не само да kupalniki-na-b-grud-13изглеждате добре с него, но и да осигури необходимада подръжка на гърдите – широки презрамки, допълнителна платка под гърдите.
Бански за големи гърди: как да не направим грешка в избора си

http://www.glezla.eu/

Най-важното правило, когато купувате бански костюм е  удобството и комфорта ви, които следва да осигури банският.kupalniki-na-b-grud-21

Както и при избор на сутиен, много важно е банският да е с широки, стабилни презрамки – в противен случай няма да може да осигури подръжката на бюста ви.

Въпреки това, може да си позволите и бански с банел – той също осигурява побра подръжка а освен това гърдите приемат добра форма.

Друго важно правило – много е важно да пробвате банския, в противен случай въпреки размера на гърдите ви, е възможно да ви е голям и да не стои добре. Много често се продават отделни части – горна и долна на банските костюми, което е добре дошло за вас, ако сте слаба с долна част С или М а ви е небходима голяма горна част.

Може да си купите бански с вързанки – така спокойно можете да регулирате широчината и на долната и на горната части на банския.

Желателно е горната част да е по-тъмна от долната, така няма да акцентирате вниманието върху гърдите.

Бански костюми с триъгълници не са подходящи за вас, ако обичате да се гмуркате, защото е възможно да останете без тях и в неподходящия момент да демонстрирате вашите прелести на останалите хора на плажа( освен ако това не е целта ви).

С бански за големи гърди се съчетава идеално пареото, завързано на бедрата. Така визуално ще уравновесите пропорциите.

Подобна задача ще изпълни и бански с едноцветна горна част и долна с принт.

За да не изглеждате вулгарно, изберете бански, който не акцентира на големите гърди. Бюстът трябва да е прикрит, но и малко оголен. Така ще изглеждате секси и разкошно.

Закрит бански или цял бански – това е идеален вариант за активно плуващи или спортуващи жени с големи гърди. Пробвайте да играете волейбол на плажа, ако имате големи гърди. Това е една доста трудна задача, която се решава бързо, ако сте с цял бански.

С него ще се чувствате комфортно и удобно. Ако сте избрали цял бански костюм, добре би било декотето да е V образно и да е с плътни, добре придържащи гърдите чашки.kupalniki-na-b-grud-24

Ако мисите, че закупуването на по-малък размер бански ще реши проблема и ще намали бюста се лъжете. Той само ще пречи на движенията ви и ще спеска гърдите, дори и още по-зле – пречи на здравето ви. По-добре изберете еластичен баснки костюм, който идеално ще напасне на гърдите ви, затова и гледайте етикетите за състава на дрехата. Колкото повече е процентът еластан в тъкантта – толкова по-добре за вас и вашите гърди – той ще ги придържа идеално.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s