Банските по света: за привилегиите и предпочитанията на съвременните красавици, какви бански предпочитат в различни краища по света?

Банските по света: за привилегиите и предпочитанията на съвременните красавици, какви бански предпочитат в различни краища по света?

lawley

Модата при банските костюми, както и модата като цяло, не стои на едно място и постоянно се развива и променя. Целият бански костюм – това не е част от гардероба ви, от който можете да имате неограничен брой и разновидности.

Повече от десетки години, дамите от всички краища на света, знаят, че модата в целите бански е много променлива и бързо остарява като дизайн и декорация.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Maillot-de-bain--1-piece--ANITA-7318

Сравнявайки красавици от различни плажове на света като Сдиземноморските плажове, Америка, Русия и Изтока е лесно да се види разликата в предпочитанията им относно целия бански костюм. Така например, дами с Лазурния бряг  често предпочитат класически бикини, проектирани в богати и наситени цветове. Момичетата от Средиземноморието си купуват екстравагантни модели и бански в ретро тематика.

lucky-brand-blacktop-swimwear-love-child-bandeau-tankini-top-product-4-2625893-524772357_large_flex

Представителките на прекрасната половина от света в Калифорния все по-често избират ефектни монокини или спортни бански с класичеки долни части.MandCo_Metallic_Print_Tankini_Top

Момичетата и жените, живеещи в Далечния изток, а именно – в Япония, Корея, Индонезия, Китай, най-често се виждат на плажа в бански с минималистични отделни триъгълници и шорти.Victorias Secret beach wrap cover up dress 1saha-swimwear-summer-2011-8

На горещите плажове в Арабските емирства жените се разхождат по много оригинален бански – burkini (буркини). Следва да се отбележи, че това е една модна новост и представлява женствен вариант на водолазен костюм от финна материя, прикриващ естественно цялото тяло.article-2276313-177009C5000005DC-12_630x895

За България , както винаги разнообразието е пълно – всеки може да носи каквото реши, стига, да подхожда на фигурата му.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s