Как да скрием корема на плажа? Видове бански за голям корем.

Как да скрием корема на плажа? Видове бански за голям корем.

Плуването е отличен начин за отслабване, тонизиране на тялото и поддържане на теглото. Въпреки това, ако корема и бедрата в момента са по-големи, отколкото бихте искали да бъдат, може да се чувстват неудобно или неловко облечени в бански костюм. Стратегическият избор на подходящ дамски бански костюм ще ви помогне да намерите идеалното решени, да се почуствате уверена, когато сте на плаж или край басейна.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Видове бански

Размерът винаги е относителен, както и размерът на корема и бедрата ще изглежда още по голям, ако банският е с малка площ. Например бански стриг, ще направи корема и бедрата видимо по –едри. A цял бански ще се скрие корема и ще бъде особено добър, ако платът на стомашната област е тъмен цвят. Друга алтернатива е две части бански „tankini“ стил, който съчетава горна половина , прикриваща корема с бикини или шорти.

u8

Дизайн на банския

Често има бански, с врадена пола или рокля, тип swimdress и ако искате да скриете големите бедра, то той е най-подходящ.

Цветовете и моделите на банските също могат да играят роля и в двата случая – завоалиране или подчертаване на голям корем и бедра. Големи принтове от един и същи цвят ще направят корема да изглежда относително малък, като се има предвид общата площ на торса. Хоризонтални ивици ще направят торса и задните части да изглеждат по-широки, а вертикални ивици имат отслабващ ефект.ulla_popken_range

Контролни панели

Много бански костюми се предлагат с вграден в областта на корема вътрешен контролен планел, тип тънка, стегната подплата. Това е една от най-добритъе алтернативи и успешно стяга вашите телеса в предната част.

Видът на бански зависи от това, какво желаете да правите, когато сте с него.. Ако планирате да носите банския си костюм само за тренировка в местния басейн използвайте удобен, атлетичен стил от една част или бански tankini. Ако планирате да се мотае  в бански костюм без много плуване – на плажа ваканция, например – може да искате да закупите структуриран бански с контролен панел, стягащ корема или бански swimdress за да скрие бедрата.z_2482

Още една малка хитрост – големия корем може да бъде сведендо минимум, ако се носи бански костюм, който увеличава видимия размер на бюста  – подплатени и underwired сутиени при банските костюми ще направят корема да изглежда по-малък по отношение на гърдите.

Advertisements

One thought on “Как да скрием корема на плажа? Видове бански за голям корем.

  1. Pingback: Как с помощта на дрехите да прикрием корема? Коригиращи дамски дрехи ако имате корем | Дамски дрехи, голям размер дамски дрехи, модни статии,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s