Kак да се гримираме ако устните ни са тънки

Панацея за тънки устни – увеличаващо червило

През XX век стандарта за красота са чувствени и пухкави устни. P1830265Кой от нас не е разглеждал със завист снимки на Анджелина Джоли и Моника Белучи? Но, за съжаление, не всички имаме такова естествено богатство. Въпреки това, предприемчивите пластични хирурзи намериха изход – или силикон или гел. Но не винаги при такава козметична операция може да се постигне желания ефект, а често е и разочароваща. Сензацията на днешната модерната козметична индустрия е моделиращата козметика. Това не е просто козметика скриваща недостатъците и подчертаваща достойнствата, но и леко променяща външния вид. Към моделиращата козметика са вкючени и средствата за придаване допълнителен обем на устните.

P1830266

Въпреки това, тези продукти не могат да променят кардинално размера на устните и да ги превърнат в пухкави афроамерикански, но такова червило или гланц все пак ви е необходимо. Първо, увеличаването на притока на кръв към устните е равносилно на масаж – кожата им става гладка, омекотена, фини бръчки ще изчезнат. В червилото често се включва витаминен комплекс: витамин Е овлажнява а витамини Е и С предпазват устните. Силиция, който е част от червило за уголемяване на устните, е много добра защита за кожата.

Основа за грим на устни, увеличаваща обема – Lifting Lip Base от ARTDECO. Визуално увеличава устните и се грижи за кожата. Изглажда линии и бръчки и осигурява точен и гладък контур. Бежовата основа неутрализира естествения цвят на устните, като така цвета на червилото е по-ярък.P1830268

Съвет. Нанесете няколко капки от основата върху устните и разнесете с пръсти. След кратко сушене (2 до 3 минути), очертайте контура с молив и нанесете червило.

 

Важно! При прилагането на червило, увеличаващо обема на устните може да имате леко неприятни усещания, но не винаги. Ще усетите леко набъбване и щипене за кратко или охлаждане – зависи от вида на червилото и компонентите му.

P1830267Интелектуална красота – този епитет е напълно подходящ за описание на популярната актриса на Холивуд – Gvinet Peltrou. Блондинката с великолепна фигура покорява със интелигентната си притегателност, въпреки че на външен вид е далеч от класическата идеали за красота. Има прекрасна усмивка, но тънки устни. Gvinet обича да ползва ярко червено червило, с които трябва да внимават собствениците на тънки устни. В последно време актрисата започна да използва червило или глос в светли натурални цветове – идеалното средство за придаване на обем на устните.

За грим при тънки устни:P1830266

– Напудрете устните. Това е необходимо, защото пудрата спомага за по-доброто нанасяне на червилото и по-дългият му престой върху устните.

– Внимателно очертайте с молив естествения контур на устните. Ако искате да увеличите силно обема им, ще трябва да начертаете нов контур, ако не ви е необходимо неколкократно увеличение – достатъчно е да очертаете външния им контур.

– Леко размажете контурната линия към центъра но не правете това, ако устните ви са прекалено сухи.

 

– Нанасяйте червилото с четка – тогава можете да оцветите идеално и червилото ще изглежда по-естествено и дълготрайно.

– Следва нанасяне на по-светъл цвят или блясък в средата на устните.

Съвети! При тънки устни ако контурният молив е по-тъмен от червилото зрително ще намали още повече устните, затова използвайте винаги молив с цвят на червилото или с един тон по-светъл.

Средства за грим

Защитен балсам за устни Nutrix Lip Balmот LANCOME – интензивно подхранва и овлажнява нежната зона на устните, като същевременно защитава от негативните въздействия на околната среда. Идеалното средство за основа.

Вашият коментар

Нагоре ↑