Мода за едри жени, как да изберем клин за пълна жена?

Мода за едри жени, как да изберем клин за пълна жена?

Дамските клинове се върнаха на мода и са един от най-важните части на облеклото. Клиновте са много удобни и изключително комбинативни, когато става въпрос да ги комбинирате с други дрехи. Ако желаете и искате клин, не се страхувайте да си купите и да го носите, въпреки че сте с по-закръглени форми. Въпреки това, клинът подчертава всеки контур на тялото ви, така че ако сте наясно, че тялото ви не е съвършено, трябва да знаете някои трикове, за да ги носите. Ето няколко съвета, които могат да бъдат използвани от жени с по-закръглени форми, за да се чувстват модерни и уверени, носещи клин.4cf88fea835a508e

Клинове за едри жени: изберете най-подходящия плат

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

При закупуване на голям размер клин ,трябва да се обърне специално внимание на качеството и непрозрачността на тъканта. Важно е да се намери клин, който да е с плътен цвят и да има сериозна еластичност, особено ако носите дамски клин през цялата година. При всеки сезон трябва да бъдете внимателни с повърхността и плътността на дамския клин, защото поради големия си размер, клинът може да се разпори бързо по шевовете. Изберете добра марка със висококачествени шевове.
Дамски клинове за пълни момичета: изберете правилния размер-----3~1
Както и в повечето случаи при дамско облекло няма еталон за дрехи голям размер. Това означава, че трябва да се обърнете внимание при избора на размерите на дамските клинове. След като закупите дамски клин голям размер, опитайте се да се разходите с него вкъщи. Ако не се чувствате комфортно с клина, той се набира на краката или не 5f317c1e0fd2869f11bb7474e2de5bf4седи добре на корема т.е. слиза надолу, то той ви е малък. Или, обратното, ако клинът е прекалено хлабав и не седи на кръста и се плъзга надолу, сте избрали твърде голям.

Atmosphere, дамски клин в тъмно кафяво, естествени материали, 95% вискоза, размер M

НовAtmosphere, дамски клин в тъмно…

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s