Офис стил за пълни жени и момичета: какъв трябва да е базовият, основен гардероб на бизнес дама с по-пищни форми?

Офис стил за пълни жени и момичета: какъв трябва да е базовият,  основен гардероб на бизнес дама с по-пищни форми?

plus_size_99_049

Избора на облекло за пълните жени винаги е съпроводен с  някои трудности. Разбира се, да се окомплектова гардероб за жена със стандартно телосложение много по-лесно. Но деловата жена трябва да изглежда перфектно, без значение какъв размер дрехи носи.plus_size_99_032160912_011-12

В действителност, офис стила за пълни дами е изключително подходящ за тях, защото със лаконичност и сдържаност показва най-добре достойнството на пищна фигура. Просто бъдете наясно с някои от нюансите в модното обличане и да ги вземете впредвид при избора на дрехи.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Как трябва да изглежда гардероба  на по-пълната бизнес дама 160912_010-4

За да можете да изглеждате идеално в офиса , въобще не е необходимо да се затрупвате с голямо количество дрехи.

Достатъчно са няколко универсални елементи, които имат висока степен на изменчивост и по този начин да помогнат визуално да прикриете теглото.

Представяме ви най-важните и необходими дрехи, формиращи основата на офис гардероба на  пълните момичета:160912_060-13-13

1. Издължено и леко вталено сако. Изберете сако, което да ви пасне ръкавица – това е голям проблем дори и за слаби дами, следователно, чака ви доста търсене и пробване.

Ако не можете да го купите от  конфекцията в магазините или по интернет, може да го ушиете при добър шивач, защото тази дреха ще ви издържи дълго време и ще ви помогне повече от веднъж.

 

Избягвайте жакети и сака в права кройка,  те ви правят да изглеждате по-обемисти.

Не ви подхождат и скъсени модели, защото пълнотата при жените е най-вече в задните части и бедрата и един скъсен жакет ще покаже тези „прелести“

Лош вариант – сако, което се закопчава с едно копче. То оптично ще увеличи размера.

2. Прави или леко разкроени панталони. 160912_010-3Панталони класически стил – незаменим нещо в офисни ви  гардероб. Тънкото райе ще помогне да удължите визуално краката, и ще намали визуално пропорциите.

3. Пола тип молив под коляното. Този стил пола е идеален за тези, които искат да изглеждат по-слаби. Тя ще ви помогне да се подчертаят меките извивки на фигурата, и ще намали визуално всички излишни обиколки в областта на корема и бедрата, за да се подчертае талията.

 

4. Бяла риза. Фактът, че белият цвят прави дамата по-пълна, не трябва да ви притеснява да си купите бяла риза или блуза. Класика в деловата мода е бяло в горната част на тялото, черно под талията.160912_60-1

С помощта на бялата риза можете да съсредоточите вниманието върху най-примамливата част от тялото си – гърдите. Достатъчно е да оставите разкопчано едното или двете горни копчета.

5. Черно поло. Изберете модел, който няма да е прекалено стегнат, в противен случай рискувате да изложите на показ  грозни бръчки отстрани на талията и на гъррба.

6. Рокля футляр. Този стил на обличане не  напразно в продължение на почти един век е бил на подиума. Той е идеален за всяка фигура. Най-важното нещо – да намерите своя размер.

С него ще можете да се съсредоточите вниманието отново върху  женствени пропорции.

7. Обувки с токчета. Изборът на обувки за пълна жена е наистина епичен. Тук трябва да имаме предвид много фактори. Но най-важното е, че обувките трябва да бъдат със среден ток и добро качество.

 

Избягвайте обувки с тънки високи токчета – на фона на краката ви ще изглеждат не много добре. Обувки с широки груби токове или платформи също правят фигурата ви с наднормено тегло.

Най-добрият вариант e стабилна височина на тока около 5 см. Повярвайте ми, ако изберете правилния модел, тези обувки са много по-удобни от равните обувки.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s