Как да скриете целулита с помощта на дрехите

Как да скриете целулита с помощта на дрехите

Ãåðòëåð Ìàðê, Öàðèöà Ñàâñêàÿ, 1922ã.160912_010-3

Ако по някаква причина не искате да или не можете да се борите с целулита, погледнете гардероба си и да направете задълбочен анализ на съдържанието. Умението да се обличаме правилно е цяло изкуство а дрехите – свят, където трябва да се движите с увереност.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Как да се скрие целулита?
Ако искате да скриете целулита, а с него и проблемните области, като например пълни бедра, се отървете от всички тесни дрехи. Ще ви помогнат права пола или A-линия пола, сака и жилетки, които обхващат ханша.
Избиране на цветове в облеклото: избягвайте контрастни цветове, сложни модели и масивни декоративни елементи в долния край на тялото. Стремете се да се създаде визуална „вертикална „ линия тя ще играе във ваша полза.

Ако ви смущава вашата, „портокалова кожа“ на пълните ръце, за прикриването на целулита ще ви помогне дълъг, свободен ръкав или три четвърти дължина ръкав, Не си мислете, че спасението е в много широките ръкави- те ще създадат само ненужен обем, а вашата цел е да се отклони вниманието от ръцете. Затова използвайте като аксесоар шал или фишу, елегантно вързани около врата.160912_010-4

Коригиращи чорапогащи – един добър начин да се скрие целулита

Появата на коригиращо бельо стана възможна благодарение на еластана – той е изключително издръжлив и еластичен. Затова производителите на дрехи за големи жени са щастливи да го използват в производството на коригиращи и оформящи дрехи като бельо, бикини и чорапогащници.
Коригиращите чорапогащи и гащи могат да стегнат не само корема и задните части, но също и бедрата. Те ще бъдат истински дар за тези, които не искат да се откажат от тесни дънки или панталони. Тези чорапогащи или бельо дават красив релеф с плътност до 180 зони.160912_011-12

Оптималният модел на коригиращи чорапогащи трябва да се състои от:
• Гъвкава и компактна форма за талията
• колан, създавайки силует на стомаха
• колан, за повдигане на задните части
• моделиране на силуета

В допълнение, тези чорапогащи или гащи повишават тонуса и подобряват позата, те ще ви помогнат да скриете целулита дори в елегантна вечерна рокля.
Въпреки това, не се надявайте на чудо – издължените стягащи гащи и бельо няма да ви превърнат в супер модел а ще намалят обиколките до 1,2 размера.
Shapewear390526

Съществува голямо разнообразие на коригиращо бельо – гащи, бикини, жартиер колан и цял модел,имащи добри свойства за оформяне на силуета. Вашата задача е правилния избор на подходящ модел, като се вземат предвид медицинските изисквания: дрехите не трябва да ви стискат а само да следват контурите.
Отдайте предпочитание на бельо, изработено от микрофибър, така няма да ви е горещо през лятото.. В допълнение, то е много хигиенично и подходящо за жени, които са претърпели операция.
За скриване на целулита и проблемните области ще ви помогнат стягащи шорти или панталони. Ако изберете безшевни модел, лесно можете да облечете прилепнала рокля. За собственичките на по-едри форми има цели, така наречени грации, който стягат и оформят тялото а някой от тях имат възможност визуално да увеличат бюста с помощта на подплънки и банели.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s