Бяла риза не ми отива? Грешка, просто не сте избрали правилни модел

Бяла риза не ми отива? Грешка, просто не сте избрали правилни модел
С какво да не съчетаваме бяла риза

9667 387 2842df06b65b6ce64e35aa1ecc16f5d8

Често в модните статии се отбелязва, че бялата дамска риза не отива на всеки. Смело мога да твърдя, че това не е вярно, бялата риза е подходяща за всяка дама, било тя слаба или пълна, ниска или висока, просто трябва да намери своя модел и комбинация с други дрехи.Все пак допускам, че някъде по света има жена, на която не отива бяла риза, но аз все още не съм я срещнала.

Във всяка книга за модата има отделна глава за бялата риза, защото тя е част от базовия гардероб на стилната дама. Това е истина. Бяла риза трябва да има всяка жена, и то не една.
Ако мислите, че не ви отива то:women-chiffon-white-shirt-round-neck-long

Първо. Бяла риза трябва да е наистина бяла. Знам, че е малко странно, съм виждала доста не точно бели или вече избелели и засечени версии.

Памучна бяла риза е единственото нещо, което трябва да бъде изкряшо бяло, независимо от цветотипа, фенотип и анализ. На всички други тъкани и продукти бялото може да се тушира в сиво или слонова кост, в зависимост от кожата, но белотата на бялата памучна риза е задължителна.

Днес изработват ризи от памук, non-iron. Те не се мачкат и винаги изглеждат свежи. Може би понякога е необходимо да се изгладят малко след пране.b4f97c19c4374364c8e436b195cef120
Втората грешка при носене на бяла риза това е яката. Тя трябва да стои идеално. Дали имате къс врат или дълъг няма значение. Ако яката е скроена както трбява, тогава дължината на врата е лесна за „регулирана“ – постановка на разкопчана яка и копчета.
За да стои точно яката, то трябва да е идеално скроена.8578b8a7df7b1d5545d84c9eef14d0b635159a149065f0b2f67b3f147e3f3268

Трето. С какво и как да се носи бяла риза. Носете бяла риза с карго панталони, с всякакви дънки, поли до пода, с цветни или принтирани поли и с с бели панталони.
Зимна бяла риза може да бъде носена само с тренч или палто.

С какво и как да не носим бяла риза.09
Не носете бяла риза като долен слой дреха под трикотаж или плетени жилетки.
Разбирам, че за много хора а е удар под кръста, защото е „популярен“ външен вид. Този стил на обличане не е лош, просто вече е демоде.
Вие ще продължите да виждате в каталозите тази комбинациа, защото за повечето купувачи това е познато и е добре продавано. Това е нещо, което носи стабилни доходи на производителя.-3-4-35-street-one-women-trousers-wool0_56592_5aefc2da_orig
Това е удобна комбинация, с която ще се слеете с тълпата. Ако една дама ми каже, че би искала да се носи нещо, с което да изрази своята индивидуалност, то моят съвет ще е да се откаже от тази комбинация.
Единствения вариант е да носите бяла риза под сако без р евер и якичката да не се подава изцяло.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s