Френски стил на обличане, класика и изящество

Френски стил на обличане, класика и изящество

9hc8105
Френския стил на обличане е известен в целия свят не само със своята изтънченост, но и легендарне дизайнери и богата история.
Концепцията за „красота“ се състои основно от природни дадености, сложен грим и прическа. При французите това са дрехите. При вида на физически непривлекателна, но безупречно облечена жена, французите казват „некрасива красавица“. Тези противоречиви думи много точно отразяват мисленето, простота и чара, индивидуална изява на французите.2

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Френски стил на обличане

Благороден произход на френския стил
Начало на френския стил полага крал Луи XIV в средата на 17-ти век, за да се спре вноса на вносни платове във Франция. Създавайки промишленото производство на текстил в страната, той превръща Франция в основен износител на дрехи и луксозни стоки в Европа. Тогава Жан дьо Donno Визе разработил първия каталог на дрехи за кралския двор -. Прототип на съвременния Elle, «библия на модата“15

Френския стил спечелва международната слава в лицето на Коко Шанел през 1910 г., коята отваря врати за първия си магазин на Rue Камбон, и благодарение на първата колекция Christine Диор, „Новият изглед“ 37 години по-късно.

Уважение към миналото
През 21 век френски стил значително е модернизиран, но помни кралските си корени и остава горещ привърженик на консерватизма. На обществени места французойките спазват стриктно традицията да бъдат леко „украсени“ дори в обикновен ден. Токова тривиално облекло като спортни панталони носят на строго определени места -спортни зали. Много рядко ще видите французойка със спортно облекло на улиците на Париж, с изключение на туристите.7
Дънките са приемлива част от гардероба им, но в съчетание с класически обувки.

Изящна естественост
Френските жени, колкото и да е странно, прекарват значително по-малко време в съблекалнята, отколкото дами от други националности. Ключа на френския стил е простота. Ако видите жена, облечена с привличащи погледа дрехи с етикети на известни дизайнери или с една луда комбинация от ярки цветове, искрящи преливащи етикети през гърдите или крещи силно блестящи ансамбли то тя е всякаква друга, но не и французойка.6

Французская одежда известна во всем мире высоким качеством. Дизайнеры диктуют новые тенденции с подиумов, но на улицах вы вероятнее всего увидете кашемировые свитера, кожаную обувь, брюки из тонкой шерсти и сумочки исключительного мастерства.
В гардероба на французойката може да открием само елегантни, стилни и високо качествени неща. Така френския стил на обличане е много подобен на английския.

Инвестиране в качеството1
Френското облекло е известно в целия свят с високо качество. Дизайнерите налагат нови тенденции от модните подиуми, но по улиците най-вероятно ще видите Кашмирен пуловер, кожени обувки, панталони от фина вълна и чанти от кожа.

В сравнение с други жени, французойката не е обсебена от месечното актуализиране на гардероба си с покупка на продукти или евтина имитация. Те имат напълно различен подход за закупуване на дрехи. Те инвестират в класиката и базови дрехи. Вместо един претъпкан с парцали килер, притежателя на които все още не знае“какво да облече“, във френския гардероб има само абсолютния минимум от скъпи, висококачествени, гъвкави според начина на обличане набор от дрехи, с който дамата може да се появи в офиса през деня, а вечер да я видим в ресторанта.4734

В допълнение, французите вярват, че техните дрехи, бижута и чанти са дългосрочен капитал, който остава за следващото поколение.

Неутралното винаги е на мода
Цветовата схема на дрехите също отразява френската практичност. Тук няма място на бързо менящия се сезонен калейдоскоп. Французите са привлечени от модните струи само частично, детайли като чанти, шапки, ръкавици, обувки като правило остават постоянни на цвят.
Франция е домът на най-известните дизайнерски къщи. Облеклото на емблематичните дизайнери се продава в най-добрите магазини и луксозни бутици по целия свят. Френския стил в дрехите е надежден пътеводител за необятния свят на модата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s