Леопардов или animal принт, добавете екзотика! Как да носим дрехи с animal принт

Леопардов или animal принт, добавете екзотика! Как да носим дрехи с animal принт

7da8953d9f3d273259677185ba195452

Концепцията  леопардови и животински разцветки  безмилостно е експлоатирана от дизайнери и модни стилисти не един сезон. Leopard принт – това е почти вечна тенденция. Най-добрият начин да привлечете вниманието към себе си е да добавите този хищнически цвят. Но това трябва да става смислено и внимателно, ако не искате в образа да се четат някои нежелани оттенъци.P1850511

 

Как и какво да се носи леопардов  или animal принт: Златни правила

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Всяка жена може да си позволи да носи леопардов принт,  независимо от формата или възрастта. Въпросът е как да го представи. Ръководейки се от нашите препоръки, можете да намерите най-добрата комбинация за вас.

Има някои общи правила при носенето на подобен принт, които трябва да спазват стриктно.P1780645P1780637

  1. Във вашия ансамбъл леопардовият принт трябва да е само върху едно нещо.Вие решавате, дали  ще бъде чанта, рокля, лента за глава, гривна или обувки. Най-важното нещо е умереност в ползването на леопардов принт, точно това е спътника за проява на добър вкус при носенето на animal или леопардов принт.

Понякога е подходящата комбинация от две неща с леопардов принт – но само при условие, че тяхното изображение бъде абсолютно идентично. И нека едно от нещата, има само штрихи на леопардов принт. Например, можете да комбинирате обувки и колан. Или чантата и лента за глава.
P1780636new-pink-seamless-invisible-bra-marks-queente-size-80b
2. Леопардовия принт не търпи съседство с други щампи. Опитвайки се да го комбинирате с точки, цветя, или каре и ще се провалите.

Как и какво да облека с леопардов принт

3. Вещи с леопардов принт обръщат внимание специално на тази част от тялото, дъдето са облечени или сложени.Така че, на първо място трябва да решите къде искате да акцентирате Например, ако сте пълна, не е добра идея да обличате рокля в подобен принт, естествено ако не искате да приличате на голям, мързелив леопард.

Ако имате широки бедра, пола с леопардов принт ще влоши този факт . Като цяло, надявам се че е ясна концепцията.a333534ff3652350e7d2ce79d5b694aa28fbd78b7e6e0db05ae0c1cbc12ae75d

Как и какво да облека с леопард принт

4. Сам по себе си, леопардовия принт изглежда много богато и луксозно. Но само за висококачествени платове. Евтина синтетика би го лишила от целия разкош.

Как и какво да облека с леопард принт

 

5. Всяко нещо си има място. Включително и леопардовия принт. Нека си го кажем: В деловия стил този рисунък се вписва трудно. Animal стил или Leopard е по-скоро вечерен вариант..

Как и какво да облека с леопард принт

Сега да разгледаме по-конкретни примери за това как и с какво да се носи леопардов принт.

Ако говорим за класическата комбинация от цветове (бежово и черно), би било най-подходящо да го смесвате с черно, кафяво, бежово, сиво, бяло, кафет.

Как и какво да облека с леопард принт-motivi-s-xs-women-top-corset7da8953d9f3d273259677185ba195452

Комбинацията от леопардов принт с червено – също е много стилна, дръзка и секси, но това изисква специални грижи за избор на всички детайли в ансамбъла.

Изглежда много интересна комбинация от леопардов принт с тъмносиньо.

Но сега дизайнерите са с  по-демократичен подход към комбинацията от цветове  леопардов принт: традиционното бежово и черно се заменят със сиви, сини, лилави и други оригинални опции.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s