Как да изберем коригиращо бельо, какво оформящо бельо да си взема?

Как да изберем коригиращо бельо, какво оформящо бельо да си взема?

P1850511

За различните нужди на жените се произвеждат много видове коригиращо бельо – сутиени, корсети, колани, грации, панталони, шорти и т.н.28fbd78b7e6e0db05ae0c1cbc12ae75d

Избора на стягащо бельо не е лесен. То трябва да бъде избрано в зависимост от размера, иначе силно стегнат корем може да покаже плисета на гърба и бедрата, картинката няма да е много красива.

http://www.glezla.eu/

Бельото трябва да ви е удобно. Затова, преди да купите коригиращо бельо е неоходимо да измерите и запишете своите данни: гърди, под гърдите, бедра и талия.P1780645P1780637

Цвета играе също важна роля при избора на бельо за корекция. Той не трябва да се откроява от дрехите, и следователно трябва да вземете по следния начин: за цветни, светли или ярки дрехи – телесен цвят бельо, за тъмни – черно.

Колко часа на ден може да бъдем с Shapewear или оформящо бельо

Коригиращото бельо е активна част от гардероба и може да го използвате 7 дни в седмицата.P1780636new-pink-seamless-invisible-bra-marks-queente-size-80b

Ако никога не сте използвали подобен вид бельо, в началото го обличайте са около час, два за да свикнете с него.
Когато тялото ви свикне с новите усещания, можете да го носите в продължение на 8 до 10 часа в денонощието, за да получите максимален ефект от корекцията.

Ако имате намерение да носите такова бельо редовно, най-добре е да се запасите с няколко комплекта – това е доста удобно. Но когато купувате трябва да вземате под внимание, че има някои видове бельо, предназначени само за употреба според спецификацията времеви обхват.

Грижа за коригиращо бельо-motivi-s-xs-women-top-corset

Прането на коригиращо бельо може да бъде като ръчно, така и в перална машина. Производителите не препоръчват използване на белина. Не пускайте коригиращо бельо в сушилнята – гаранция че след това няма да ви стане, не го гладете.

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s