Зодии и бельо, какво бельо за дами от зодия Близнаци и Рак?

 

Зодии и бельо, какво бельо за дами от зодия Близнаци и Рак?

Изберете съблазнителни дамски комплекти бельо, които съответстват на Вашата зодия и вие ще бъдете истински неотразима.

За яснота, в примерите сме избрали модели – ангелите на Виктория сикрет – бивши , настоящи и гост звезди.

 

Близнаци ( двойствеността на природата )

 3Адриана Лима

Близнаците са авантюристи по природа . Ако „Близначката “ има очи за един джентълмен , тя ще се опита да го очарова по най-сложните начини и да влезе в образа на едно невинно момиче или секси и зла изкусителка !

 

Представителките на това зодиакално съзвездие, е добре да си купят два комплекта бельо –  скромена “ момичешки “ сутиен и бикини с весели снимки ( когато иска повече нежност ) , както и полупрозрачен тъмно червен сутиен, прашки и жартиер за страстни нощи !

 

Въздушни и леки, Близнаците се придържат към  “ минималистичен “ стил  , вярвайки, че интимното бельо трябва да покаже най-много сексапили прелести. Въпреки това, бикините прашки вече не са на мода . Вместо това, един от най -популярните тенденции в света на съблазнителното бельо  е прозрачния ефект. Това се постига чрез всички прозрачни материали. Такова бельо отприщва мъжки фантазии и желания.

За да се подчертайте сексуалността и придаде пикантност също помага и многофункционалното бельо в телесен цвят, както и чорапогащници мрежа и принт. Игривостта на дамите от зодия близнак може да се покаже с бикини боксер.

Любопитството на жените близнаци  е предмет на обсъждане, което предизвика силно главоболие при хора противоположния пол. За мъжете такова поведение често е неясно , доколкото етиопците не могат да разберат  китайски език . И ако момичето близнаци  е попаднало в магазин за бельо , да бъде накарана да напусне могът само три неща –  огън, огромен метеорит или … друг магазин за бельо, намиращ се отсреща. Увещанията на мъжа и и липсата на пари в портфейла нямат  значение .

Рак ( трогателна чувственост )2306-13031Жизел Бюндхен

 

Консервативните Раци обичат красиво ухажване  и не одобряват секс без любовна игра , целувки,  поради това те трябва да изберат удобни комплекти бельо от меки или копринени материали .

 

За представителите на тази зодия е подходщо женствено бельо. Розово еротично бельо е изборът на нежната дама Рак. Розовото привлича със своята безпомощност , закачливо е  и дори “ бонбонено „. Мъжът , виждайки розова нощничка подсъзнателно се стреми да защити притежателя и , и едва се задържа да не да я прегърне . Розовото бельо изберат малко наивни и срамежливи момичета, но малинов цвят и фуксия –  дава на Рака увереност и  радост от живота .

 

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s