8 причини поради които гледаме порно

8 причини поради които гледаме порно$T2eC16RHJGkFFmz0BMnBBR8hZ0MW8w~~60_57

За него не се говори. За него се мисли като за нещо срамно. Срещу него се води борба на държавно ниво. И все пак, порнографията остава най-популярната индустрия в интернет и няма човек който поне веднъж да не е кликал на клип с пикантно съдържание. Долу предрасъдъците и правилата! Нека открито да поговорим защо гледаме порно.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Малко статистика

Още през 2005 година, по данни на comScore Media Metrix, броя на уникални посетители в порно-сайтове е достигнало 40% от общия ползватели на интернет. Като се има в предвид темпа на развитие на Интернет през последните 7 години, ние само можем да предположим с колко се е увеличил този дял от потребители. Намаляне на порно-сайтовете едва ли ще има, защото те се ръководят от индустрия с доход над 12 милиарда долара годишно. Те са отговорни за всички порно-сайтове, които съставляват 13%  от общото количество сайтове в интернет.untitled

25% от всички търсения са свързани с порнография. Любопитно е че същото проучване открива, че един на всеки трима посетители в порно-сайт се оказва жена. Ето защо да си даваме вид че порното не съществува в нашия живот е просто безмислено. Ние няма да разискваме дали този навик е добър или лош. Въпроса е защо гледаме порно?

8 причини поради които гледаме порно

Всички предполагаеми варианти на отговор – това не са оправдания, а отговори, които дават самите жени на въпроса “защо гледате/търсите порно”.

1. Удовлетворяване на сексуалното желание, когато липсва мъжка ласка

Сексуална удовлетвореност – една от най-основните потребности на човека. Хармонията в секса за жената е от жизнена необходимост за нейното здраве и хормонална система. Всички проблеми в тази област могат да доведат до лошо настроение, нервни изблизи, болка и несигурност в своята привлекателност. Дори е научно доказано, че неудовлетворената жена е по някакъв начин вредна за обществото.

Но какво да се направи, ако в личния живот има затишие? Как да се освободи натрупаната сексуална енергия, която напира все повече и повече? Някои психолози съветват тази енергия да се насочи към нещо друго – спорт, туризъм, танци и т.н.

Но това не е подходящо за всички и понякога желанието за мъж е по-силно от другите цели в живота. И вместо да се наслаждим на снимки с планинския пейзаж или бурното море, ние търсим голи мъже. И ръката сама натиска бутона PLAY на порно-клипа. Гледането и самозадоволяването може да освободи натрупаната сексуална енергия. С нея ще си отидат и тревожността, безпокойството и раздразнителността.1dfb207238e0e0cafa32ab50b848762a

2. Да се настроиш положително за дадено мероприятие

Някои дами гледат порно, за да се заредят с положително настроение за предстоящо мероприятие – когато ще отива на клуб с приятели, когато ще приготвя специална вечеря на партньора си и др. Малка доза вълнение преди мероприятието помата дамата да се чувства по-спокойна и уверена по-късно.

3. Да научи нови пози

Дори и да имат връзка, хората гледат порно за да научат нови пози и техники, които вероятно да приложат в своя реален сексуален живот. По този начин, порнографията се използва като видео инструкция за сексуално образование. Дори гледането на няколко клипа са достатъчни, за да разберете как партньора ви да ви достави повече удоволствия. А това е особено благотворно за една дълготрайна връзка.

Когато жената няма голям сексуален опит, на нея са й необходими знания с които да се чувства уверена в леглото. Не като актриса, която виртуозно да изпълнява акробатични действия върху своя партньр, а като жена, която иска да намали напрежението и да избегне неловките моменти с партньора.

4. Реализация на фантазиите

Има моменти, когато определени желания не намират реализация в половия живот по различни причини: и двамата се стесняват да предложат, мъжът не е съгласен и т.н. Затова някои дами гледат порно, за да задоволят своята фантазия и евентуално да си представят, че са на мястото на актрисата.

5. Да се добави малко тръпка в продължителната връзка

Дългите връзки понякога водят до еднообразие в сексуалния живот и дори смяната на позите или обстановката не може да я освежи значително. Ето затова някои партньори прибягват към гледане на порно видео. С гледката на другите тела, партньорите получават нови емоции, които позволяват да се изживее съвършенно нова сексуална възбуда и естествено, да се сподели с любимия човек.

6.  Да се изрази собствената сексуална девиация (отклонение) или да се компенсира найната незадоволеност0e226bbc3244e991d35a587af99c8a14

Желанията ни в сексуален аспект понякога са необичайни. Такива девиации като воайорство или фетишизъм често биват публично заклеймени, но истината е, че 80% от хората имат доста развинтено сексуално въображение. Ако човек има връзка, то тези негови желания могат да доведат до разтрогване на отношенията с партньора. Ето затова, някои дами прибягват към порно сайтовете, където спокойно могат да задоволят своето специфично желание.

7. Да се възбуди преди секс

Понякога зрителите на порно филми биват гледани и от двамата партньори, които нямат никакви сексуални проблеми. Съвместното гледане на този род филми възбуждат и засилва тръпката. Някои партньори дори преиграват порно-филма и твърдят че по този начин сексуалния акт продължава по-дълго време.

8. Да се получи естетическо удоволствие

Дамите гледат порно дори само за естетика. Те не се захласват толкова по сексуалния акт, колкото по мебелите в клипа, в дрехите на героите и интересните сценарии.

***

Както виждате има разни ситуации: гледането на порно филм невинаги е свързан с извращения, както си мисли яростния противник на този вид индустрия. Човек, който гледа порно често бива порицаван. Но истината е, че болшенството от хората в обеството се с несподелени сексуални желания, които могат да открият в порно-клиповете. Нашия съвет е зрителя да не изпада в грайности – не избирайте порно видео вместо реален секс с партньора, не сравнявайте себе си и своя партньор с порно-актьорите, и най-важното – не нарушавайте законите, регулиращи сферата на порнографията.

Ние не ви приканваме да гледате порно клипове и не ви възпираме от това. Нашия съвет  обаче е да се гледат клипове, които са професионално заснети. Това са клипове, в които актьорите доброволно изпълняват ролите си и получават възнаграждение за тях (съответно плащат и данъци, т.е. легитимните порно индустрии). Трябва да избираме клипове, в които сме сигурни, че целия сценарий е с цел удоволствие и по никакъв начин не наранява актьорите (физически или психически). В никакъв случай не трябва да се гледат клипове, в които явно се вижда че участниците са експлоатирани. Да не гледаме клипове с деца и юноши, както и клипове, в които се стига до извращения върху хората. Само така можем да намалим сексуалната експлоатация в света.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s