Нямам какво да облека? Колко часа седите пред пълния си гардероб? Променете това, направете си гардерб капсули. Как да спестя пари?

Нямам какво да облека? Колко часа седите пред пълния си гардероб? Променете това, направете си гардерб капсули. Как да спестя пари?,l

Какво правите обикновено, когато се готвите да приемете гости?

Как да си направим гардероб капсула

Предполагаме, че първоначално планирате това, което ще поднесете на масата . След това обмисляте всичко необходимо за покупката на храната. И тогава отивате в супермаркета със списък . Представете си ситуацията: обикаляте супермаркета и слагате в кошницата всико, което ви хареса, след това се прибирате и се чудите какво да правите с толкова много продукти. Има вероятност, дори при наличие на  50 различни  продукта да не можете да направите пълноценно меню за гостите . Абсурд ? Но не е ли подобна ситуацията , когато купувате много красиви обувки на разпродажба , а след това тъжно отбелязвате, че нямате подходящо облекло за тях?

Ние обявяваме „война“ на случайните покупки. Днес ще ви разкажем какво е  капсулен гардероб  и ще ви научим на основните принципи  за неговото формиране .

kapsulniy

http://www.glezla.eu/

Какво е капсулен гардероб ?
Известно е, че много често седят пред препълнения си гардероб и се чудят какво да облекат Мъжете определено не могат да раберат тази дамска главоблъсканица, при условие, че гардероба просто ще се счупи от дрехи.f13a6b02d6968c3ac18a9b4557b26acf
За всичко е виновна емоционалността на жените . В крайна сметка, повечето от нещата, запушващи нашия гардероб или не се вписват с нищо, или са излезли от мода или обличаме рядко но ни е жал да ги хвърлим.

Има и дрехи, който сме си купили „когато отслабнем“ и така и не сме ги облекли.
Съвременните стилисти , знаейки, слабостта на жените препоръчват да се образува гардероб на принципа на капсули . Какво е капсула ? Това е комплект, състоящ се средно от 5-8 елемента и аксесоари , в който нещата могат лесно да се комбинират помежду си , което ви позволява да смените образа и всеки ден да изглеждате по нови начини .bazovyiy-garderob

Нека бъдем реалисти : има четири сезона в годината, освен това, всяка дама води  натоварено ежедневие и не може да се появи по време на работа и във фитнеса в  едни и същи дрехи . Затова гардероба ви трябва да се състои от няколко капсули , например, за офис, за разходка, за спорт и пикници , за плажа и т.н. Някой дрехи могът да бъдет “ ход “ от една капсула в друга, в зависимост от ситуацията или сезона.

b6ea0b9d0b22efa9e82b46fe9300dcc5

Capsule гардероб

Въпреки това, нещата в една капсула трябва да бъдат проектирани в единна концепция .

За да работи правилно капсулния гардероб трябва да се основава на дрехи, които не са податливи на влиянието на модата, имат висока степен на променливост и могат лесно да бъдат модернизирани с аксесоари .

Предимствата на метода за образуване на капсулиран гардероб
Capsule гардероба ни помага да се спестят две от най-ценните човешки ресурси :

– Пари – край на случайните покупки, надявайки се да получите отстъпка или да се развеселите .

– Време – от сега нататък няма да се налага да стоите без работа в продължение на часове с главата  в гардероба , чудейки се какво да облечете. Всички неща в гардероба много лесно комбинирани в успешен комплекти .
1136056-3

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s