Стикери за стена. Креативна идея за да станат децата ни по-умни!

Стикери за стена. Креативна идея за да станат децата ни по-умни!

,l

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Страхотна идея за  интериорен дизайн на детска стая , който можете да си направите сами. Боядисайте стените бели за да дадете на детето си пространство за творчество, а не да се карате за всяка драсканица върху скъпите тапети.Това не е обикновенно боядисване а идея за образоване на децата ви.

„Обучение чрез украса и подреждане.“

 

да се научим да броим

Цифрите ще станат забавни и лесни за разбиране , когато живеят в картинки на  сладки животни . Изразът “ да броите овце “ става буквален- детето ще има какво да прави преди сън , както и през деня , от време на време , като  брои стадото си .

Да се научим на режим
Стикери за стена. За умни деца !7e6c60d52433a6a6e0adc23312ec4c19d55778108424390

Разписание за деня, подходящо за един ученик е уместно да бъде на стената над бюрото. Когато се прибра от училище ,  вашия любим ученик знае предварително  за всичко , което трябва да направи задължително за текущия ден. И така – ден след ден. Скучно е разбира се, но дисциплината учи и на управление на времето .

Да се научим на ред27_7
Направете интересна закачалка за всичко необходимо за деня на детето ви и добавете необходимите стикери.  Така няма да има вечните увещания и заплахи – прибери си нещата, къде пак ти е..всичко ще е на едно място и  ще бъде забавно и интересно.

Учене
1061389-1

В каква област или регион живеят различните животни? ? Ти не знаеш ? Ето , че  детето ти знае – има карта на света и фигурки с малки животни .

Игри
1116275-3

Просто един забавен локомотив , койтое перфектно стимулира въображението . На детето няма да му скучно, и  може безопасно да го  изпратите на първото си пътуване . Абсолютно безопасно , имате ли нещо против …

да се научиш да мислиш1136056-3

Кръговрата на водата в природата – набор от думи, които не значат нищо, ако няма  съпровождаща визуализация . Кажете на децата как водата пътува по целия свят  и я придружете с картинки.

да се научиш да четеш

b6ea0b9d0b22efa9e82b46fe9300dcc5
Най-лесният начин да се научат буквите е да  си играем с тях .
Хронологията на изобретенията един чудесен начин да се разбере еволюцията. Достъпна е не само за деца, но и за възрастни.

bazovyiy-garderob

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s