Пазаруване в Берлин, кога са разпродажбите в Германия, пазаруване на немски стоки

Пазаруване в Берлин
014_2_950a
Берлин (Германия)
Така че , пазаруване в Берлин … Как може да се обобщи немски мода? Високо качество, естествени материи , отричането на авангарда , тенденцията за  класика.
Именно в Германия започва понятието “ разродажба “ още през 1909 година е имало за първи път в историята на закона за търговските сезонни продукти и аксесоари на ниски цени.

Поради сегашните ограничения за отстъпки в Германия , за разлика от някои други европейски страни , през определени сезони на годината се  вдигна . Така че не може да се каже точно по време е най-добре да се пътува до Германия за разродажба . Можете да получите значителни отстъпки в различни магазини и по всяко време на годината, като търговските къщи и центрове в Германия имат право да изберат сами момента на разродажбите си.
Сега да  се разходим по търговските улици на Берлин, на които са разположени магазините на най-големите търговски марки.36

• Търговски център « KaDeWe » (намира се на ул. Tauentzienstrab ) – това е най-големият универсален магазин в Европа! Тук можете да намерите всичко, от дрехи и козметика до мебели. Отстъпки по време разпродажбите достигнат тук 60 процента .
• Фирмен магазин« Bulgari » (улица Tauentzienstrase , 21) . Тези уникални бижута и аксесоари могат да бъдат закупени с 40- процента отстъпка по време на разпродажбите .
• Магазин « «Pelz Losche» (Kurfurstendamm, 220) . Тук , по време на разпродажбите при покупката на кожи и кожени облекла клас лукс отстъпката е до 30 процента .0031
• Магазин « Roeckl» (на Kurfurstendamm, 216 ) . Тук , с отстъпки до 20 на сто по време на разпродажбата може да се закупят  уникални аксесоари: шапки , чадъри, кожени ръкавици и други малки сладки неща.

2 . Разпродажба в Берлин

По време на Разпродажбите в Берлин почитатели на модата се стичат от всички краища на света. Особено много руснаци има , защото полета от Москва до Берлин е  2 , 5 часа. Сезонни разпродажби се провеждат два пъти в годината ,  преди Коледа ( 01 декември до 25 декември ) в магазините вече има отстъпка , но не и максимална .

Зимна Разпродажба: започва в последния понеделник на месец януари.

лятна Разпродажба: започва от  последния понеделник на юли.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: