Модни палта за едри жени, палта за пълни дами ,

Модни палта за едри жени, палта за пълни дами , La-Redaute-8 wpid-070d00b21683d7222c8994e214e6cdfa1

Кой е казал, че пълната  жена не може да бъде модерна , стилна и красива ? Дизайнерите , предлагат облекла за пищни дами. Например, палтата за жени с по-голям размер  често са  произведение на изкуството  и дори слабите дами могът да се замислят за себе си.

Видове палта за едри жениlook26

Връхното облекло , както и конвенционалното, избираме въз основа на характеристиките на фигурата си . Ако имате талия , или поне намек за нея, дори и зимно палто за  пълна дама може да изберете с колан или дори пояс . Красиви краката и бедра ще подчертае късо палто с широк връх. Модно разкроено палто е удачен вариант за едри дами с корем – ако имате повече натрупване в коремната област спокойно може да си купите подобен модел до коляното и да се почувствате като кралица.coat-black%203_1~1

Избирайте палта, който не привличат внимание към закръгленостите ви, акцентирайте на необичайна яка, интересни джобове или ръкави. И, разбира се , не забравяйте, аксесоарите: шал ботуши, токчета, елегантна чанта.
Какъв цвят трябва да бъде красивото палто за едри жени ?%205_1~1

На този въпрос отговорът е прост – то трябва да бъде от  цвят, това, което искате ! И колкото по-ярко, толкова  по-добре! Разбира се, човек не трябва да се превръща в палитра, но, например , за лятото по-едрите дами може да изберат светлорозов цвят , за есента червени тонове . Празнувайте пролетта в бяло или светло лилаво и изненадайте всички зимата с палто в цвят мастило . Без ограничения в ярките цветове , но те не трябва да крещят, по-добре е да са леко заглушени или пастелни.%207_1~1

Модните палта за едри дами са не само класика, те не трябва да са в никакъв случай огормни, грозни дрехи в черно сива гама. Днес връхната дреха е повод да покажете на света фигурата си в цвят и светлина. Бъдете привлекателна!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s