Дамски боти, с какво да комбинирам боти?

Дамски боти, с какво да комбинирам боти?

$T2eC16FHJHIFFhcc-1pFBSUlJTn(Bw~~60_12  $T2eC16RHJH8FHQ1Ec,!lBSUlLtkUSw~~60_57 18199526 34934029_1_800x600 94749806

От дълго време, ботите или къси дамски ботуши са любим модел обувки за много жени. Променя се модела, тока, носът на ботите, но като цяло  практичността и удобството на този модел обувки остава непроменена. С цел да се създаде хармоничен образ е нужно да се знае с какво да се носят дамските боти.V376705100251648_large_Snimok

http://www.glezla.eu/

Но имайте предвид, че ако изберете грешния  модел съществува риск визуално да се развали фигурата. Боти до глезена класически модел са по-подходящи за  слаба висока жена. Дребните жени трябва да се откажат от тях както и от боти танкове.

Можете да носите боти както с поли,  така и с  рокли. Трябва да се помни, че тези елементи на вашия гардероб трябва да бъдат с правилната дължина. Дължината на  полите или рокли може да бъде до коляното а може да е макси и мини. Подходяща дължина за комбинация с боти е  до средата на прасеца. Много добре изглежда с дамски боти  рокля класическия модел и модел  с висока талия.

  • Ако предпочитате да се носите боти с  панталони, можете да използвате каквито искате модели панталони, като е достатъчно да покриват края на ботите.

  • Отлична комбинация с боти  са дънки, клинове и чорапогащи. Можете също така да носят с  къси панталони, направени от дебела тъкан в комбинация с боти до глезена. Добавете  ярки дебели чорапогащи. В горната част може да сте с  жилетки, якета, ризи и  палто със средна дължина.

 

Зимни къси ботуши може да се комбинират с  панталони, рокли или поли. Дължината на полите или роклите трябва да е  дължина до коляното или малко по-долу. Перфектни с този вид обувки са плетени или трикотажни рокли. V376705

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s