С какво да носим червени ботуши, как да комбинираме червени боти и ботуши?

С какво да носим червени ботуши, как да комбинираме червени боти и ботуши?$T2eC16FHJHIFFhcc-1pFBSUlJTn(Bw~~60_12

Ботушите в червен цвят винаги се открояват в сравнение с обувките от друг цвят. Те са екстравагантни, интересни, привличат внимание. Ботуши или боти в червен цвят могът да си позволят да нося само смели , модерни и самоуверени хора . Във връзка с това, какво облекло да съчетаем с червени ботуши ще ви покаже статията по долу.

Червени ботуши  с бели и черни дрехи.kranye_sapogiWB-4

Не е тайна, че  комбинацията от три цвята – черно, бяло и червено, е много хармонична . В тази връзка , червените ботуши ще изглеждат много добре с бял и черен цвят в облеклото .

 

Освен това, червеният цвят ще оживи и украсяви съдържаното офис облекло, например един костюм в черно и бяло. За да завършите образа, може да добавите колан в червено. Трябва да знаете, че червеното е добре в комбинация с бяло и прави визиятапразнична  и елегантна.

Червени ботуши и златно. 18199526

Златото е най-добрият да подчертаете богатството на червения цвят. Златни щампи, бродерии, златни гривни и обеци – всичко свети в нова светлина върху червен фон. Допълнете тази визия с  червени ботуши.

Червени ботуши и жълто. $T2eC16RHJH8FHQ1Ec,!lBSUlLtkUSw~~60_57$T2eC16FHJHIFFhcc-1pFBSUlKUw-C!~~60_57

Сам по себе си, в комбинация с жълто червения цвят придобива оранжев оттенък визуално. За да създадете един интересен есенен образ, може да съчетаете червено и жълто. Но ако непременно искате да покажете и вашите червени ботуши и ярко жълта рокля, ще ви трябва още един ярък цвят – синьо например. Този костюм е само за много смели дами.

Червени ботуши със сиви и черни дрехи.

Много добре се съчетават червени ботуши с черен цвят  дрехи, показващ  шик  , богатство и висок статус на неговия собственик . Изображението ще бъде напълно завършено с помощта на златни бижута .
За по-скромни и сдържани натури са подходящи алтернативни комбинации на червени ботуши със сиви дрехи. $T2eC16dHJGYE9noojie6BQOY3H20!!~~60_12

Червени ботуши със сини дрехи .

Много противоречива е комбинацията от сини дрехи с червени ботуши. Някои стилисти смятат, че образът е само за  иновативни, смели , модерни хора а други  имат напълно противоположното мнение . Тази комбинация от цветове може да се използва от модни дами ,много смели , който са независими от мнението на други хора .

$(KGrHqQOKo0FJDmUG335BSUlMMl!Ig~~60_57
Основното тук е в образа да няма нищо излишно . Можете да носите сини дрехи и да комбинирате с червени аксесоари и ботуши. По-напредналите в модата може да направят сложни комбинации изображения в дрехи от синьо , оранжево и бежово с червени ботуши.

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: