Интересни плетени вещи, аксесоари и дрехи

Интересни плетени вещи, аксесоари и дрехи10DlnM9ey3I

9dbb1b37a869 eksklyuzivnye_vyazanye_veshchi_9
Благодарение на това, че преждите, конците и куките за плетене са достъпни за всяка жена , популярните днес като трикотажни или плетени маркови продукти и продукти от плетачи,  предлагат продуктите си чрез Интернет или по време на различни панаири . Такива неща са достойни за внимание , не по-малко от произведенията на известните моделиери.

eksklyuzivnye_vyazanye_veshchi_7_0 bathing_03 1309211701_vyazany-kupalynik-4
модел за плетените неща
За да стане един предмет уникален, може да помогне не само неговата оригиналност но и външен вид. Ексклузивните плетива за жените могат да бъдат с абсолютно всеки дизайн . Те може да бъде са равнини или триизмерни. За топли пуловери за зимата са актуални зимните рисунки:
• животни – елени , мечки , зайци ;
• снежинки ;
• коледна елха.
Майсторите на плетива създават вещи със свои, авторски рисунки. Например модно днес изглежда плетен пуловер в комплект с ръкавици без пръсти, който имат еднава рисунка. Може да замените пуловера с шапка със същия акцент или интересна форма.

eksklyuzivnye_vyazanye_veshchi_5_0 eksklyuzivnye_vyazanye_veshchi_8_0
Моделът може да бъде   уникален не само за зимни плетива, но и за лятото и есента. Ексклузивните плетени рокли за есента отдавна проникват в гардеробите на модата . Тази вещ може да бъде както за ползване през деня, така и за вечерно парти. Освен с рисунъка и начина на плетка, роклята може да се различава от другите модели с необичайни стилове яки .
Следва да се отбележи , че изключителните плетени неща могат да бъдат с още по- оригинална форма , като този инструмент е в състояние да създаде изключително сложна мрежа. Един пример е тип дантела.

Плетени аксесоариeksklyuzivnye_vyazanye_veshchi_2_0 eksklyuzivnye_vyazanye_veshchi_1_0 eksklyuzivnye_vyazanye_veshchi_3 eksklyuzivnye_vyazanye_veshchi_4_0
Мнозина смятат, че едно от най- неочакваните , но успешни открития в света на модата – това са плетените аксесоари. Дамски чанти и чантички , изработени от прежда вече попълват лична колекция на хайлайфа . Тяхната простота и в същото време  перфектност допълва почти всяко облекло . Гривни и колиета от плетиво успяха да завладеят не само успешни жени, но също така и млади моделиери , които  ги комбинират с неща в различен стил .

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Периодично се появяват нежни модни плетени шапки.

За лятото може да разнообразите гардероба си с плетен бански костюм от две части или бански тип трикини.

27,00 лв В наличностдобави в количкаРазгледай

Избери и сравни

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s