Видове талисмани за любов

Описание на талисманите  ,Видове талисмани за любовimages

Има много и различни видове украшения, които правят една жена привлекателна и спомагат за намиране на половинката ви.

Представяме ви списък с някой от най-известните талисмани за любов:

Талисман Венера -той  е олицетворение на римската богиня на любовта, в която компетентност e да е даде едно прекрасно чувство за всички нуждаещи се.$T2eC16FHJGQFFh-JFmLlBSd+CIeGL!~~60_3

Талисмана прави една жена по-секси , спокойна и в същото време допринася за имиджа на женственост, нежност , отпуснатост . Бива два вида: с образа на богинята от едната страна и тайнствени знаци плюс пентаграма от друга, или едностранно , показвайки само

тайнствени знаци с петолъчна звезда. Можете да носите както решите и от която искате страна.

• Магически любовни анаграми .$(KGrHqNHJEIFJbuUsB1BBSd+CG5Mg!~~60_3

Този медальон е с европейски произход , но се отнася до античния период . Той е един от най-силните от серията. Изглежда така, все едно че две сърца се сливат един с друг.

Целта на висулката е отчетлива и ясна – да помогне на собственика да намери другата си половинка т.е. човека предопределен му от  съдбата. Ако дамата вече има приятел , но чувстватата са лишени от взаимност , талисмана ще и помогне . Необходимо е обаче да купите два броя- за себе си и за човека до вас – на мъжът ви ще му се отворят очите и вече ще сте най-желаната.

ЦветеАрабия. $(KGrHqVHJCUFJ3wnq4PKBSd+CFb6eQ~~60_3Той също така предоставя помощ в намирането на мъжа, а процесът е предназначен единствено за сериозна връзка и хармония в съюза. Талимана води началото си от Океания, и затова е изпълнен със страстни, горещи енергийни тропически страсти.

Дори формата на медальон е чувствена : слети в обятията си любовници . За

да получите лично щастие се препоръчва да се носи талисмана около врата , без

да го махате , докато  мъжът на живота ви не се появи. И когато го намерите и завържете близки отношения,  трябва да  сложите медальона до леглото .

• Сърдечни възли. 0i0i

Този талисман е подарък на келтите , същите тези, от където идва руническата азбука. Той е във формата на сърце, чиято повърхност е осеяна с множество линии, преплетени една с друга , без край и начало .

Всички тези зигзагове представляват на първо място непрекъсваемостта  на връзките със сърцето , и на второ място ,  човешките съдби. Бъдете сигурни, че този Celtic талисман неминуемо ще доведе до вас истинската ви любов.

Предпочитаните  талисмани трябва да са от сребро или дърво и да ги носите на кожена връв – така че комуникацията с магическата дреболия ще е най-близо . Успех в търсенето на любовта !

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s